Mellandagsrea på drömlägenheten – med Sveriges högst belägna pool

Nu är det mellandagsrea på lägenheten med Sveriges högst belägna pool. Priset har sänkts med 1,5 miljoner kronor.
– Vad sägs om att ta ett dopp efter man avnjutit middagen på terrassen en sommarkväll? Missar du chansen nu, kanske den inte kommer igen, säger mäklaren Adam Farhoumand på Unik fastighetsförmedling.

På våning 23 i ett av de relativt nybyggda Norra Tornen säljs en ganska unik lägenhet  där terassen är nästan lika stor som insidan. Och på terassen står en iögonfallande pool centralt placerad. Det finns ju en ganska stor skrytfaktor att använda som ägare här: ”Hej, vill du följa med hem till min pool 120 meter ovanför Stockholms centrum?”

Faktum är att det just nu är Sveriges högst belägna pool, åtminstone i två år till. När Karlatornet i Göteborg byggs klart om några år kommer det finns en jacuzzi i ett par av tornets toppvåningar, som ligger 200 meter upp (våning 71-73).
Adam Farhoumand, vd och mäklare på Unik fastighetsförmedling, ska se till att trerummaren i Vasastan säljs för 17,5 miljoner kronor. Kalla det för mellandagsrea eftersom säljaren ville ha 19 miljoner under hösten.

Sovrum med panoramafönster.

Förutom poolen ingår en gigantisk terass på 60 kvadratmeter med fri sikt över Stockholms takåsar och Brunnsviken. 
– Det här är ett mästerverk. Det är den första lägenheten i Norra Tornen med en platsbyggd pool och en dusch på terrassen, säger Adam Farhoumand.
– Vad sägs om att ta ett dopp efter man avnjutit middagen på terrassen en sommarkväll? Eller en morgondusch till soluppgången på sommaren? Missar du chansen nu, kanske den inte kommer igen.  

Adam Farhoumand menar att hela bostaden andas lyx, öppenhet och klass: “Eleganta och smakfulla materialval och panoramafönster från golv till tak i vardera rum ger ett magiskt ljusinsläpp över varje kvadratmeter. Och det är bara några av alla attribut som gör denna bostad till något alldeles extra”. 
Total boyta är 81 kvadratmeter fördelat på tre rum och kök. Och köket har faktiskt utgång till ytterligare en terass. 

En kort genomgång av 17,5-miljonersvåningen när man går runt på det vitpigmenterade plankgolv i mattlackad ek: 
Det största sovrummet har stort panoramafönster och det andra sovrummet har panoramafönstret mot terrassen.

Men det är vardagsrummet som får mest ljus:
– Det är ett vardagsrum i internationell klass, som skiljer sig från många andra i Stockholm. Höga skjutdörrar i glas från golv till tak släpper in magiskt ljus från morgon till kväll och ger en milsvid utsikt över Stockholms takåsar att avnjuta från soffan, säger Adam Farhoumand.

Och från vardagsrummet går man ju direkt ut till sin platsbyggda pool – Sveriges högst belägna badplats.

Se annonsen här

Vardagsrummet med stora glasdörrar till terassen.
Matplats och kök.
Utsikt över hela Stockholm.
Terass nr 2.
Som ett vardagsrum utomhus.
120 meter ovanför Stockholm.
Platsbyggda poolen.
Norra Tornen.