Därför säljer Sylvester Stallone jättevillan efter bara nio månader

Köpt i mars för 190 miljoner kronor. Ute till försäljning nio månader senare för 220 miljoner. Här är jättevillan i Los Angeles som Sylvester Stallone knappt hann bo i. 
Nu har han och frun Jennifer Flavin valt att bosätta sig i Florida istället. 

Det har varit ett stökigt år för skådespelaren Sylvester Stallone. I augusti lämnade hans hustru Jennifer Flavin in en ansökan om skilsmässa till en domstol i Palm Beach County, Florida.
“Jag är ledsen att meddela att jag efter 25 års äktenskap har ansökt om skilsmässa från min man Sylvester Stallone”, skrev den före detta modellen. 

Jennifer Flavin upptäckte att Stallone förflyttat pengar från deras gemensamma fonder och tillgångar. Hennes advokater skrev: ”Stallone har ägnat sig åt medvetet tömmande av hushållets gemensamma konto och det har skapat svåra ekonomiska konsekvenser för makan”.
Det har genom åren cirkulerat rykten om att Sylvester Stallone varit alltför slösaktig, men att Jennifer accepterat det. I somras fick hon dock nog. 

Poolhus och pool i den tora trädgården.

Stallone har nekat till hennes anklagelser om pengafiffel, men samtidigt har han försökt att bättra sig. En av sakerna som kan ha fått Jennifer Flavin att förlåta sin make är att han dragit ner på dyra bostadskostnader och nu säljer det nyinköpta lyxhuset i San Fernando Valley, Los Angeles. 
I mars slängde han ut 180 miljoner för villan på 1000 kvadratmeter, med fyra sovrum och sex badrum. Stallones walk-in closet är lika stor som ett normalstort vardagsrum. Från trädgården och poolen har man en strålande utsikt över bergen. 

I husköpet ingick även en egen biosalong, ett stort stall och hästhage. I trädgården finns även 100 citrus- och avokadoträd. 
Nu har han lagt ut villan till försäljning för 220 miljoner kronor. 
Bara några månader tidigare sålde han ett annat hus i Los Angeles till kraftigt reapris. Han ville ha 800 miljoner, men sångerskan Adele prutade priset till 580 miljoner kronor och har nu flyttat in. 

Ingen bra affär för Stallone alltså, men nu har han i alla fall mer pengar på familjekontot och Jennifer Flavin är nöjd. De senaste veckorna har paret synts hand i hand i Florida, där deras återstående hem finns. 
Sylvester Stallone och Jennifer Flavin har tre barn tillsammans: Sophia, 25, Sistine, 24, och Scarlet, 20. Stallone har dessutom sönerna Sage och Seargeoh från sitt första äktenskap med skådespelerskan Sasha Czack. 

Sylvester Stallone med sina tre döttrar.
Till salu för 220 miljoner kr.
Walk-in closet med plats för många skor.
Hela walk-in closet.
Badrummet intill mastersovrummet.
Master bedroom.
Vardagsrum.
Köket.
Matrummet.
Salong.
Drygt 1000 kvadratmeter boyta.

Fakta Sylvester Stallone

Född 6 juli 1946 i New York. Sylvester Stallone, eller “Sly”, som han också kallas, är mest känd som actionskådespelare. 
Han är mest förknippad med rollen som vietnamveteranen John Rambo i Rambo-filmerna och som boxaren Rocky Balboa i Rocky-filmerna. 

Sylvester Stallone har skrivit några av sina mest berömda filmer själv eller tillsammans med andra: Rocky, First Blood, och Cliffhanger. 
Manuskriptet till Rocky skrev han på mindre än en vecka. Stallone blev nominerad till en Oscar för sin rollprestation i Rocky