Biancas chock – flyttar till lägenhet för över 40 milj

Bianca Ingrosso ska äntligen få flytta in i sin nyrenoverade våning på Östermalm. Hon köpte den för tre år sedan för 40 miljoner kronor och är själv i chock över flytten till lyxlägenheten.
– OMG, jag kan inte förstå att jag i år flyttar in till min drömlägenhet, säger Bianca.

Under de senaste åren så har Bianca Ingrosso, 29, haft fullt upp med att driva bolag inom alltifrån smink, kläder och smycken och har enorma framgångar. Under tiden har hon dessutom haft en 300 kvadratmeter stor lägenhet att renovera. Den stora lyxvåningen på Östermalm i Stockholm köpte hon 2021 – för det hisnande priset 40 miljoner kronor. Sedan tillkommer kostnaden för en omfattande renovering.
– Jag ser det som en otrolig investering, men ja, jag älskar lägenheten. Den var väldigt dyr, förklarade hon i en video på Youtube.

Men nu nästan tre år senare ska hon äntligen få flytta in i den nya lägenheten, det berättar hon i en video på Tiktok. – OMG, jag kan inte förstå att jag i år flyttar in till min drömlägenhet. Jag vet att det har tagit lång tid, men det har faktiskt inte tagit så lång tid med tanke på hur omfattande renovering det här är, säger Bianca.

@biancaingrosso

Uppdatering på DRÖM lägenheten 🥹

♬ originalljud – Bianca Ingrosso

Orsaken till den försenade inflyttningen är just den omfattande renoveringen som genomförts. Efter att att de första hantverkarna jobbat på lägenheten i tio månader så bytte hon plötsligt ut dom – mitt i renoveringen.

– Jag bytte team efter 10 månader och började om på nytt med ALLT! Men jag har ingen stress. Denna lägenhet ska vagga i en fin energi och det är nog menat att det ska ta tid och bara vara en lugn och rolig resa. Jag känner det i kroppen att denna lägenhet kommer vara min healing-plats, min trygga borg och min läkning, så det får ta sin tid. Nu har jag hittat mitt team och det känns så så så rätt, har Bianca tidigare berättat för sina följare på Instagram. 

Bianca Ingrosso på väg upp i nya lägenheten. Foto: Tiktok

Nu är lägenheten alldeles strax klar och i videon på Tiktok visar hon runt följarna i den nya lägenheten. Med tanke på lägenhetens skick så kommer hon förmodligen få flytta in ganska snart. Vilket hon uttryckt en längtan till: – Denna lägenhet har något magiskt. Jag är väldigt känslig för vilka som får komma hit. Ingen dålig energi här inne inte. Här är det harmoni, enbart, skriver hon på Instagram.
Nu.se har sökt Bianca Ingrosso för en kommentar.

Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok

LÄS MER:

MEST LÄSTA

Senaste nytt