Detta måste vara Sveriges häftigaste badkar

Tänk att sitta i badkaret samtidigt som du blickar ut över en panoramavy med en utsikt över hela Stockholm. Lägg sedan till att du är 125 meter upp i luften – det här måste vara Sveriges häftigaste badkar.
”Det är ytterst sällan en bostad på dessa våningsplan kommer till marknaden”, uppger mäklaren Erik Wikingskiöld vid Notar.

Den magnifika utsikten över huvudstaden är häpnadsväckande. Här kan man verkligen snacka om häftig vy! Bostadshuset kallas för Innovationen och ligger i höjd med takåsen från granntornet Helix i Vasastan i Stockholm. Tillsammans kallas de två fastigheterna för Norra Tornen och inrymmer cirka 300 bostäder totalt. Med sina 36 våningar är Innovationen Stockholms högsta bostadshus.

Nu finns en häftig lägenhet på våning 34, 125 meter upp luften, ute till försäljning. I den 105 kvadratmeter stora bostaden finns det sammanlagt fyra rum med bland annat dubbla badrum och sociala ytor för hela familjen. 

Tänk att sitta här med ett glas bubbel. Foto: Notar

Badrummen är definitivt lägenhetens mest attraktiva del då det finns ett heltäckande fönster som gör att man kan blicka ut över den otroliga vyn samtidigt som man borstar tänderna, badar eller duschar. Eftersom man är så högt uppe behöver man dessutom inte oroa sig för att någon ska se en. 

Förutom de otroliga badrummen finns det hela tre terrasser med samma fantastiska utsikt över huvudstaden. Då det är en gavelvåning är terrasserna fördelade i tre vinklar. 

Stora sällskapsytor för hela familjen.

Som om det inte vore tillräckligt häftigt finns det dessutom en rad unika gemensamma utrymmen. Bland annat kan man hyra en biosalong, slappna av i relaxavdelningen med bastu, dusch samt relaxdel eller varför inte ett träningspass i gym-och-yogarummet? Under huset finns det även tillgång till garage.

Den glamourösa och unika lägenheten blir din för 18,9 miljoner kronor. Mer om det kan du läsa här.

Slående utsikt.
Stilrent och enkelt kök.

Läs mer:

MEST LÄSTA

Senaste nytt