Efter att ha bott i bod – Rickard Olsson säljer lyxvillan

Nu säljer programledaren Rickard Olsson sin lyxvilla i Nacka utanför Stockholm. I ett Facebookinlägg skriver Olsson om beslutet att sälja huset efter 26 år. Försäljningen kommer efter hans skilmässa då han tvingades bo i en liten bod på tomten.
”Stort, dyrt och ensamt är ingen bra kombination”, skriver Rickard Olsson på Facebook. 

Rickard Olsson och hustrun Giséle Essé skiljde sig under hösten 2022 efter att ha varit gifta i två år. Efter skilsmässan bodde både Rickard och exfrun kvar på den gemensamma fastigheten. Men Giséle bodde kvar i lyxhuset medans Rickard fick bo i ett Attefalls hus på tomten

I slutet av december förra året lyckades Rickard tillslut köpa ut sin exfru, vilket blev en dyr affär.
– Jag fick låna pengar av en väldigt snäll vän och tvingades även sälja båten. Sedan ska vi sälja en sommarstuga och lösa det lånet och sedan är det klart, sa han till Expressen.

Foto: Svensk Fastighetsförmedling
Foto: Svensk Fastighetsförmedling
Foto: Svensk Fastighetsförmedling

Sommarstugan som Rickard nämner ligger nu ute till försäljning. Nu går Rickard Olsson även ut på Facebook och berättar att han nu ska sälja lyxhuset i Nacka.
”Då var det dags att lätta ankar. Efter 26 år i paradiset släpper jag taget och ger mig hän med makten av en sagolik förhoppning”, inleder Olsson sitt inlägg. 

Huset i Nacka kommun utan för Stockholm har alltifrån öppen spis, bastu, egen brygga och en vacker utsikt ner mot vattnet. Villan vid vattnet totalt 160 kvadratmeter stor om fem rum och kök med en tomtarea på 2843 kvadratmeter. Nu säljs lyxhuset av Svensk Fastighetsförmedling med ett utgångspris på 16 miljoner kronor. 

Foto: Svensk Fastighetsförmedling
Foto: Svensk Fastighetsförmedling
Foto: Svensk Fastighetsförmedling

”Släpper taget om en dröm för att förhoppningsvis förverkliga en ny. Det finns något härligt, pirrigt, läskigt och underbart att vara i själva språnget mellan då, och vad som komma skall. Dela gärna till rika människor som vill ha sjötomt 25 minuter från en av världens vackraste huvudstäder.”, avslutar Olsson sitt inlägg på Facebook.


LÄS MER:

MEST LÄSTA

Senaste nytt