En dröm för hästälskare – ridhus och pool

Den här exklusiva hästgården är en riktig dröm för hästälskare och naturälskare. Nu säljs den stora gården med paddock, ridhus, stall och tre lägenheter.
”Här kan du förena din passion för hästar med den ultimata lyxen och bekvämligheten”, uppger mäklaren Ossie Mahdi vid Skandiamäklarna.

I idylliska Saxgård precis intill vackra Öresund finns en exklusiv hästgård med all lyx man kan tänka sig. Genom de många och fina många fina vandrings- och cykellederna i området leds man igenom det fantastiska Skånelandskapet. 
”Du kommer att vakna upp till hisnande vyer över havet och kunna njuta av lugnet och friden som detta vackra läge har att erbjuda”, skriver mäklaren. 

För hästfantasten är det paddocken som kommer att imponera först på den stora gården med en markyta på 10 hektar. Underlaget är nämligen av fibersand och har tagits fram speciellt för stora evenemang som bland annat Europamästerskapet 2017 i Göteborg.

Paddocken har ett underlag av fibersand som togs fram speciellt för stora evenemang. Foto: Skandiamäklarna

Skulle vädret vara olämpligt för ridning utomhus finns det möjlighet att träna i det rymliga ridhuset. Där kan man vara oavsett väderlek. Dessutom har man nyligen monterat solceller på taket.
”Stallet är välplanerat och utformat för att ge optimalt utrymme och bekvämlighet för dina ädla hästar”, skriver mäklaren.

De noggrant designade stallplatserna och de moderna faciliteterna kommer få hästarna att känna sig som hemma redan från första stund. 

Förutom paddocken och stallet finns det en huvudbyggnad från sent 1800-tal. Huset har en boyta på 378 kvadratmeter fördelat över tio rum. Inuti byggnaden finns en pampig inomhuspool där man kan sig en frisk simtur. I ena flygeln finns en lägenhet med kök, badrum samt två generösa sovrum. I studion finns det även en öppen spis.

Den vackra huvudbyggnaden.
Den pampiga inomhuspoolen.

Huvudbyggnaden har under årens lopp byggts ut och renoverats varsamt. Utöver det finns det dessutom tre fullt utrustade lägenheten med en totalyta på 190 kvadratmeter, vilket är perfekt om man vill samla alla sina ridvänner i ett och samma område. 

Hästgården i Saxtorp beskrivs inte bara som en vacker plats att bo på, utan även som en livsstil.
”Här kan du förena din passion för hästar med den ultimata lyxen och bekvämligheten”, uppger mäklaren.

För att bo på den makalöst vackra hästgården får man vara beredd på att betala 45 miljoner kronor. Mer om det kan du läsa här. 

Det finns gott om rymliga sociala ytor i huset.
Ståtlig öppen spis i studion.
Intressant utformning.
Det stora ridhuset.
Stallet.

Läs mer:

MEST LÄSTA

Senaste nytt