Gynning prisdumpar drömvillan: ”Måste upplevas”

Nu tvingas konstnären och tv-kändisen Carolina Gynning, 44, sänka priset på sin lyxiga hippievilla på Ekerö. Gynning står med dubbla boenden, men får inte den exklusiva villan såld. Nu har huset som är på 242 kvm prissänkts med ett miljonbelopp.

På försommaren gick Carolina Gynning ut med att hon köpt sin drömgård. Kort därefter blev hennes läckra villa på Ekerö till salu. Huset är en bohemisk hippie-dröm på 242 kvm där chabby-chic möter modernism.
– Allt är noga utvalt in i minsta detalj av en minst sagt färgstark formgivare, uppger mäklaren Maria Pettersson på Mäklarringen.

Carolina Gynning har bott i sitt stora hus på Ekerö i många år och verkligen satt sin prägel på villan. Huset ligger Carolina mycket varmt om hjärtat och hon har lagt ner stor möda på att inreda det i en mycket smakfull men speciell stil.
– Varje meter är noga genomtänkt och hela huset andas Ibiza Boho Style, skriver Carolina på Instagram.

Carolina har lagt ner mycket arbete på att renovera och bygga om huset sedan hon köpte det 2015. Här har hennes tre älskade döttrar vuxit upp, men nu är det dags för någon annan att ta över.
– Så mycket kärlek bor det här då mina tre älskade döttrar vuxit upp här! Är du en konstnärssjäl som söker en rofylld plats och konstnärliga miljöer då ska du kolla in mitt hus, skriver Carolina.

Huset säljs via Mäklarringen, men det har gått trögt med försäljningen under sommaren. Köparen får en boarea på hela 242 kvadratmeter och en tomt på 1605 kvadratmeter. Utgångspriset var 15 miljoner kronor för det fantastiska huset, men nu har det begärda priset sänkts till 13,5 miljoner kronor.
– Det här huset är minst sagt genomtänkt och framförallt finns här en genomgående stil och känsla – det märks att det är någon som arbetat många år med form och design som har satt ramarna för denna charmiga pärla. Ett hus för dig som letar det där lilla extra -måste upplevas för att förstå! uppger mäklaren.

Huset har sjöutsikt, men den som vill bada behöver inte gå långt. Det finns en nybyggd pool på fastigheten.
– Ny pool, poolhus/gästhus med wc/dusch, flertalet härliga uteplatser där du alltid hittar sol och skugga och en fantastisk trädgård (1 605 kvm tomt) mot Mälarens glittrande vatten. Huset har totalt 4-5 sovrum, 2-3 allrum, 2 helkaklade badrum och fantastiska detaljer så som t ex smidestrappa, höga antika dörrar, murad öppen spis i betong och ett kök som flödar av ljus, uppger mäklaren.

Vardagsrummet har synliga takbjälkar och fin sjöutsikt med utgång till uteplats. Köket är platsbyggt med ljus marmor och vitvaror från Smeg. Sovrummen är riktigt mysiga när du öppnat de maffiga dörrarna. Och naturligtvis har Carolina Gynning en walk-in-closet.
– Drömmen för de flesta – en egen w-i-c. Här hittar du platsbyggd inredning där massor av kläder, skor och väskor får plats. Laminatgolv i vit/grått, väggar täckta av inredning och spotlights i taket, uppger mäklaren Marie Pettersson.

Läs mer:

MEST LÄSTA

Senaste nytt