Influencern fick in 56 miljoner i aktieägartillskott

Janni Delérs nya bokslut visar på en rejäl uppgång i influencerns svenska bolag under förra året. Under året fick hon en jättesumma på hela 56 miljoner i aktieägartillskott. Nu är det dags för Delér att ge sig själv utdelning.

Janni Delér och den tidigare skidåkaren Jon Olsson var tidigare ett av Sveriges starkaste influencerpar. Efter elva år tillsammans gick paret skilda vägar. Men paret driver fortfarande klädmärket C’est Normal tillsammans.  

Nyligen startade Janni parfymmärket Seduire tillsammans med sin syster tillika influencerkollega Michaela Byggmark Delér och hennes man Jens Byggmark, som nyligen sålde sitt lyxhus för en jättesumma. 
”Vår nya startup är egentligen resultatet av en dröm och en massa passion från systrarna Michaela och Janni Delér. De har länge tänkt på en idé som de känner fyller ett tomt utrymme på marknaden, samtidigt som de båda är tokiga i allt som har med dofter att göra”, skrev Jens Byggmark till Breakit under våren. 

Utöver det nystartade parfymmärket så har Janni Delér även ett bolag som sköter hennes influencersammarbeten. Nu har bokslutet för Janni Delér AB precis kommit in till bolagsverket, rapporterar Breakit.  

Där kan man se att bolaget omsatte 3,3 miljoner kronor förra året och gjorde en vinst på cirka 880 000 kronor. Dessutom har Janni fått en summa på nästan 56 miljoner kronor via ett aktieägartillskott av bolagets enda ägare, vid namn Deler Holding. Det stora bidraget gör nu att Janni Delér kan ge sig själv en utdelning på 3 miljoner kronor. Troligen beror det stora tillskottet att ett bolag flyttats hem från Cypern.

LÄS MER:

MEST LÄSTA

Senaste nytt