Klippet – så mycket fick Therese Lindgren för lyan

Tre balkonger, sjöutsikt och ett attraktivt läge i innerstan. Youtubern Therése Lindgren och hennes fästman Anders Vestlund har nyligen sålt sin moderna lägenhet intill Kungsholms strand. Det verkar dessutom ha blivit en väldigt bra affär för paret. Nu ska youtubern istället bli husägare till ett 1700-talshus utanför Stockholm.

I flera år har omvärlden kunnat följa med Youtubern Therése Lindgren in i lägenheten på Kungsholmen. Ett tag centrerade hennes videor mestadels kring renoveringen av lägenheten. Tittarna fick då se hur väggarna målades om och möblerna byttes ut. 

De senaste åren har dock lägenhetens fokus legat på youtuberns många djur. Therése Lindgren agerar nämligen jourhem till ett flertal djur, och har alltifrån kaniner till räkor. Men nu är tiden i lägenheten över. Therése och hennes fästman Anders Vestlund har nämligen köpt hus och nyligen såldes deras lägenhet vid Kungsholms strand. 

Foto: Theo Björk, Mäklarhuset Stockholms innerstad

Lägenheten är en fyrarummare på 91 kvadratmeter. Där finns hela tre små balkonger i fransk och spansk stil, varav två stycken ligger ut mot vattnet. En modern lägenhet med tre stycken sovrum och öppen planlösning. Inredningen går i neutrala och ljusa färger. 

“Via hallen kommer ni in i det ljusa och luftiga vardagsrummet som ligger i delvis öppen planlösning med köket vilket ger rummet en härlig rymd och utmärkta möjligheter för socialt umgänge”, skrev mäklaren Adrian Pekul från Mäklarhuset i annonsen

Boendet är placerat på en mycket attraktiv plats i innerstan, nämligen precis intill Karlbergssjön. Här är det nära till både stadspulsen och strandpromenaden. Det finns även ett litet koloniområde i närheten. Enligt mäklaren karaktäriseras området av sitt stillhet och lugn. 

Det verkar som att det har gått riktigt bra med försäljningen för Therése Lindgren och fästmannen Anders Vestlund. Lägenheten såldes den 6e september och slutpriset översteg utgångspriset med hela 600 000 kronor. Slutpriset landade på totalt 8 750 000 kronor. 

Parets nya boende är ett 1700-talshus, beläget ungefär 25 minuter utanför Stockholm. Det är ett tegelhus med öppna spisar och pool. Utöver det nya huset har paret även ett sommarhus i Norrtälje.

MEST LÄSTA

Senaste nytt