Magisk tornvilla med storslagen utsikt säljs

Två altaner, sovrum med badkar och en förtrollande vy mot havet. I denna säregna bostad har man inte snålat på lyxen. Den stilrena och moderna inredningen ger känslan av att befinna sig på hotell.
“Det här huset i Hjuvik är mer än bara en bostad; det är en livsstil och ett konstverk i sig själv”, skriver mäklaren.

En del bostäder är nästan för spektakulära för att se ut som vanliga hem. Det gäller denna tornvilla i Hjuvik, Torslanda. Utifrån ser det nämligen ut att vara en fyr inbyggd i en modern amerikansk villa. Fönster som går från golv till tak, stora och många uteplatser samt en tjusigt upplyst fasad. Ett minst sagt säreget boende i jämförelse med det klassiska rödmålade huset med vita knutar. 

Fastigheten säljs via HusmanHagberg. Bostaden är byggd år 2015 och har en boyta om 319 kvadratmeter, denna är fördelat om sex stycken rum och kök. Entrén nås via en stenlagd uppfart, precis intill ligger det sammanbyggda garaget. Ovanpå garaget ligger en av husets altaner.

Foton: HusmanHagberg

“Entréplan erbjuder öppna sociala ytor där kök, vardagsrum och middagsdel integreras socialt mellan varandra. Golvet kläs i gedigen ekparkett med en lyxig struktur och väggarna går i ljusa färger. Med tilltagen takhöjd och fönsterpartier som sträcker sig från golv till tak upplevs huset ljust och luftigt. Vidare på detta plan har ni tvättstuga, badrum, garage samt ett kontor/sovrum att tillgå”, skriver mäklaren Jonatan Wennberg

På bilderna inifrån syns en luftig bostad med stilren och hyfsat sparsam inredning. Köket går i trä med fönster ut mot granntomten. Här finns vitvaror från Siemens och en liten kyl för bubbel. Många av rummen ser nästan ut som om de vore tagna direkt från ett hotell. I ett av sovrummen finns ett badkar placerat precis intill de stora fönstren. 

Husets andra altan ligger högst upp och här har du en magisk utsikt över området och det vackra glimmande vattnet. En perfekt plats att avnjuta en middag i solnedgången, och betrakta solens sista strålar spegla sig i vattenytan. 

“Det här huset i Hjuvik är mer än bara en bostad; det är en livsstil och ett konstverk i sig själv. Det kombinerar modern komfort med tidlös elegans och erbjuder en unik möjlighet att leva i en exklusiv villa med alla bekvämligheter du kan önska dig”, skriver mäklaren. 

Tomten är om totalt 847 kvadratmeter. I skrivande stund saknas det ett utskrivet utgångspris.
Läs mer här.

MEST LÄSTA

Senaste nytt