Så mycket fick Gynning betala för drömgården

Nu visar Carolina Gynning upp sin nya drömgård från 1800-talet och avslöjar prislappen. Konstnärens nya hem har fyra hektar och fiskerätt i Mälaren.
– Jag köpte gården som jag har köpt nu för 18 miljoner och om tio år när jag ska sälja den hoppas jag på en annan marknad, säger hon till Expressen

Nyligen berättade Carolina Gynning att hon sålt sin hippievilla på Ekerö och att hon fick gå ner från utgångspriset på 15 miljoner kronor till 12,5 miljoner. Pengarna kommer nog väl till pass när hon ska betala den nya 1800-talsgården som också ligger i Ekerötrakten. 

Nu visar Expressen flera bilder på gården från mäklaren Historiska Hem som sålde den fina gården från 1800-talet. Bostadsdelen är på 295 kvadratmeter, gården har sjöläge och flera tillhörande öar, markytan är på fyra hektar och gården har fiskerätt i Mälaren.

Carolina Gynning fick betala 18 miljoner kronor för fastigheten, uppger Expressen. Men enligt Booli var priset 17,5 miljoner kronor. Då fick hon förutom mangårdsbyggnaden på 295 kvadratmeter flera andra byggnader, bland annat en drängstuga på två rum och kök och en fin gammal visthusbod. Dessutom finns två stall, hönshus och en smedja.
Omslagsbild: Pinterest/Historiska Hem

MEST LÄSTA

Senaste nytt