Villan där du bor för 3500 kr / mån

Om du drömmer om att bo både lantligt och billigt så är detta det perfekta boendet för dig. Fastigheten ligger omgiven av en trivsam natur i närheten av Klarälven. Det är ett litet boende, perfekt för paret eller den nyblivna familjen. Njut av en drömsk tillvaro samtidigt som ni spar in pengar.

Den lilla vita villan med bruna knutar liknar ett charmigt litet pepparkakshus. Här finns ett välbevarat äldre kök, trevlig altan och en gemytlig trädgård att rå om. Men fastigheten besitter mycket mer än bara estetisk charm, här bor du nämligen väldigt billigt. Husets låga driftskostnader ger dig en månadskostnad under 3500 kronor, i alla fall om ni är två i hushållet. 

Fastigheten ligger 5 kilometer från centrala Sysslebäck, tillhörande Torsby kommun. Det är Svensk Fastighetsförmedling som ansvarar för försäljningen. På den 864 kvadratmeter stora tomten står det vita bostadshuset från 1947. Villan har totalt tre stycken rum och en boyta om 51 kvadratmeter. 

Foton: Svensk Fastighetsförmedling

“Här finns en lättskött, välplanerad villa i 1-plan med hel källare. Villan är belägen i villaområde med närhet till fin natur. Bakom huset rinner Klarälven och i närområdet finns mycket skog med möjlighet till vandring, svamp- & bärplockning med mera”, skriver mäklaren Martin Jakobsson från Svensk Fastighetsförmedling. 

Bilderna visar ett lantligt boende med äldre bevarade detaljer. I köket är köksluckorna målade gröna vilket matchar den ljusgröna tapeten med blommönster. Det är ett mycket enkelt med väldigt tjusigt kök. 

Bägge sovrummen är dekorerade med hemtrevliga tapeter. I källaren finns dessutom ytterligare ett rum som kan göras om till ett lika trevligt sovrum. Från vardagsrummet har man en utgång till altanen. Därifrån ser man ut över bergen som ligger på andra sidan Klarälven. 

Det är ett perfekt boende för paret, unga som gamla. Den beräknade driftkostnaden är nämligen beräknad utifrån ett hushåll på två personer, och den landar på totalt 26 885 kronor om året. Samt en fastighetsavgift på 1395 kronor. 

Utöver bostadshuset finns det även en förrådsbyggnad och ett enkelt garage på fastigheten. I skrivande stund ligger utgångspriset på 350 000 kronor.
Läs mer här.