Till salu: “Ett av de mest spektakulära husen på marknaden”

Vitt, cirkelformat och rymligt. Här är den nybyggda villan i stockholmsförorten som sticker ut. 
– Det kanske är ett av de mest spektakulära husen på marknaden just nu, säger mäklaren Adam Farhoumand på Unik fastighetsförmedling. 

Strax söder om Skärholmen finns en liten oas vid Mälarens strand med utsikt över Ekerö. På Vårbackavägen har ett hus designats för att ge ägaren så mycket sjöutsikt som möjligt: cylinderformat i tre våningar med stora panoramafönster som importerats från Hongkong och flera stora terasser.

Det unika huset byggdes så sent som i fjol, men är nu ute på marknaden för 15 miljoner kronor.  Boytan är 320 kvadratmeter fördelat på åtta rum och kök.
– Det är internationell prägel på de böjda, exklusiva glasskivorna och det ger fri sikt över Mälarens vackra vatten. Varje våning bjuder på öppna, luftiga ytor med panoramafönster på 2,20 meters höjd, säger mäklaren Adam Farhoumand.

320 kvadrats boyta. Gigantisk terass med pool.

I annonsen målas en vacker bild upp för spekulanter: “De stora fönsterpartierna som klär större delen av väggarna släpper in ett magiskt ljusflöde över varje kvadratmeter och ger underbar vy från dom sociala ytorna och avskilda sovrummen. Tänk att vakna upp till magiska soluppgångar och duka upp till middag framför oslagbara solnedgångar.”

Eller varför inte njuta av solnedgång på den trädäckade altanen som rymmer både pool,  utemöbler, loungedel, jacuzzi och grillplats. Huset har dessutom två terrasser med glasräcken längs husets fasad. 

Interiörbilderna antyder att ingen har bott i huset sen det blev klart: flera våningar har ljust blankpolerat cararraklinker och ljusa väggar – likt stora skridskobanor som väntar på en ägare och möbler. ”På övervåningen finns plats för en stor soffgrupp och tv-möblemang, och kan även inredas efter egen smak och behov med anslutning till dom tre sovrummen” skriver mäklaren i annonsen. 

Ett stort kök har integrerats med vardagsrummet på ett helt våningsplan:
– Kökets utrustning är snyggt inbyggt och integrerat längs vita luckor. En arbetsskiva och flyttbar, mingelvänlig köksö i mörk granitsten finns också, säger Adam Farhoumand. 
Ett helt plan på nedervåningen kan hyras ut som en komplett bostad med kök, vardagsrum, badrum och stort sovrum. Även här klär vit carraraklinker hela våningen tillsammans med vitmålade väggar. 

Och apropå spegelblank carraraklinker: det finns även på hela entréplanet. 
– Det sätter en internationell prägel på bostaden redan vid entrén. Det här kanske är ett av de mest spektakulära husen på marknaden just nu, säger Adam Farhoumand. 

Bilägande är inget problem om du köper huset för 15 miljoner: Garaget med fjärrstyrd port har plats för två bilar. Dessutom finns åtta privata parkeringsplatser utanför garage och fastigheten.

Se annonsen här 

Runda huvudbyggnaden plus gästhus och stort garage.
Poolen och terassen i förgrunden.
Köket integrerat med vardagsrum.
Glasklart carraraklinker på de flesta golven.
Importerade fönster från Hongkong.
Ett av badrummen.
Entrén.
En annorlunda design.
Vy över Ekerö och Mälaren.
Utsikten.