Anja Pärson i huskonflikt med hustrun: ”Neeeej!”

Anja Pärson och hustrun Filippa Rådin fick äntligen flytta in i sitt hållbara lyxhus efter tre års byggande. Nu har paret råkat i konflikt angående husets resultat – där Filippa vill fortsätta fixamedan Anja sätter stopp. 

Nu är det snart tio år sedan som den alpina skidåkaren och mångmedaljören Anja Pärson och stylisten Filippa Rådin sa ja till varandra. Nu har de tre barn tillsammans och nyligen byggde de ett fritidshus utanför Umeå. Bygget kunde man följa via deras gemensamma Youtube-kanal, där tittarna fick följa med på hela processen. 
– Tanken var att lyfta det sätt vi byggde vårt hus på, säger Filippa till Hänt.

Nu var de ett tag sedan som paret var aktiva på kanalen. Anledningen till det är att huset princip är klart och att familjen äntligen fått flytta in. Men Anja säger att hon nu känner av en trötthet efter allt husbyggande. 
– Poolen har redan invigts och nu börjar vi kolla runt, man brukar kalla det byggbakis. Man måste få vila ett tag innan vi börjar om, säger Anja.

Det tog tre år för paret att färdigställa huset vid vattnet utanför Umeå.

Däremot verkar inte Filippa Rådin lika trött efter bygget. Som stylist får Filippa arbeta helt fritt med att inreda det nya fina huset. I intervjun med Hänt nämner hon däremot till Anja att hon redan upptäckt saker som hon vill förändra i huset. Information som inte inte faller i god jord hos Anja.
– Jo, man kanske vill göra om vissa saker, börja om från början, säger Filippa.
– Neeeej! Nu håller vi oss lugna, svarar Anja.

Filippa säger emot sin fru och förtydligar vad hon menat med sitt uttalande. 
– Nej inte göra om, men man vill förbättra och förfina det man gjort, absolut. Smådetaljer och sånt, säger hon.

Om Anja kommer gå med på Filippas planer på förändringar av huset återstår att se. Oavsett vad så kan de se fram emot en härlig sommar med svalkande bad, tillsammans med familjen i sitt nya hållbara hus. 

Foto: Youtube @AnjaochFilippa
Foto: Youtube @AnjaochFilippa
Foto: Youtube @AnjaochFilippa

LÄS MER:

MEST LÄSTA

Senaste nytt