Anna Brolin vädjar om hjälp efter svåra vattenskadan

Den folkkära programledaren Anna Brolin har drabbats av ett riktigt mardrömsscenario. Hon och hennes familj har råkat ut för ett oväntat besked. De måste hastigt flytta ifrån deras bostad och blir därmed nu hemlösa. Nu vädjar hon om hjälp av sina följare på Instagram.

Mest känd är Anna Brolin förmodligen  från sin medverkan som programledare i nyhetsprogrammet Efter fem på TV4. Hon har även varit programledare för populära program såsom Biggest Loser, Farmen, Nyhetsmorgon och Spårlöst.

Nu har TV-profilen råkat ut för ett missöde som äventyrar hela hennes sommar. Det var på Instagram som Anna Brolin delade en bild där hon sitter på en fönsterbräda i sitt kök. Trots att hon till synes verkar glad är det inga glädjande besked som hon har att komma med. På grund av en vattenskada i sitt kök tvingas hon och familjen flytta ut ur deras bostad.
Läs mer: Därför kan värmen ge fästinginvasion i sommar

Vattenläckan måste återställas och köket måste rivas samt torkas ut. Under tiden kan familjen inte bo kvar där och de letar därför efter ett tillfälligt boende för de kommande månaderna. I den numera vattenskadade lägenheten på Södermalm bor Anna tillsammans med sina två söner Elton, 8 år, och Lionel, 6 år.

Anna Brolin i sitt fina, men vattenskadade kök. Foto: @annabrolin

”Vi kan kalla första bilden trött mamma söker kraft sista timmarna i just detta kök som absolut är älskvärt men även vattenskadat”, skriver hon i sitt inlägg på Instagram, och fortsätter:
”Sommaräventyret blev så att säga ännu liiiite mer äventyrligt.”

På sitt Instagramkonto har Anna Brolin 100 000 följare och för ett par dagar sedan vädjade hon om hjälp från sina fans i sin story. 
”Vattenskada och på jakt efter temporära bostadslösningar.Någon som vet hotell i Sverige med utomhuspool som barn får bada i?” 

Däremot är det inte bara tråkigheter som väntar för programledaren – hon avslöjade nämligen att hon har sommarplaner i sin senaste sändning av Efter Fem.  
– Jag ska tillbaka till Farmen. Ska bli spännande att se vilket gäng vi har framför oss, sa hon då. 

Läs mer:

MEST LÄSTA

Senaste nytt