Charlotte Perrellis nya liv i Spanien: ”Vi har längtat”

Sångerskan Charlotte Perrelli lämnar Sverige och lyxvillan i Djursholm. Tillsammans med familjen har hon bestämt sig för att bo i Spanien på heltid. Hon kommer att bo i överklassområdet La Zagaleta i Marbella på den spanska solkusten med världsstjärnor som Hugh Grant och Rod Stewart som grannar. 
– Vi har längtat efter att få känna på en ny vardag. Vi vill lära oss ett nytt språk och har bestämt oss för att flytta till Spanien, skriver Charlotte på sin blogg. 

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har länge haft hus i Spanien. I våras köpte de ett nytt lyxigt hus i fashionabla förorten La Zagaleta i Marbella på den spanska solkusten. Nu har huset renoverats och Perrelli med familj har bestämt sig för att ta ytterligare ett steg. De kommer att lämna lyxvillan i Djursholm för att nu bo på heltid i Spanien. 

– Ett beslut som vuxit fram sedan länge. De små barnen har börjat en brittisk skola och pluggar Spanska varje dag. Engelska har de bägge två sedan tidigare men nu får de sätta tänderna i ett nytt språk. Jag har också spanska på mitt schema varje dag och det känns otroligt roligt! skriver Charlotte Perrelli på sin blogg på Damernas Värld

Här får du en rundtur i La Zagaleta, dit Charlotte Perrelli med familj emigrerat.
Det här är Charlottes gamla hus i Spanien. Det nya är betydligt större.

La Zagaleta är ett av Spaniens mest fashionabla områden och här blir Charlotte grannar med flera världsstjärnor, bland annat Hugh Grant och Rod Stewart. Enligt Charlotte är platsen både säker och har underbar utsikt och natur. Området har bevakning dygnet runt och det finns bland annat golfbanan, ridklubb, tennisklubb och padelbanor. Det finns också obekräftade uppgifter om att Vladimir Putin äger ett hus i området. 

Familjens hus ligger högt beläget med en fin utsikt och har nu blivit precis som Charlotte vill ha det efter en mödosam renovering. Än så länge har hon inte visat upp mycket av huset.
– Dags för oss att äntligen flytta in i vårt nya hus. Efter månaders bygg! Det känns overkligt men såå bra. Det har varit upp mot 100 man om dagen som jobbat och Antima som byggt åt oss har uppfyllt våra drömmar till punkt och pricka. Trodde inte det var möjligt men jo, verkligen.”, har hon berättat på sin blogg. 

Men någon pensionärstillvaro i Spanien är det inte tal om. Både Charlotte och maken Anders Jensen kommer att fortsätta att arbeta hårt. Under hösten spelar sångerskan in sitt nya album. 
– Detta innebär inte att jag på något sätt kommer sluta arbeta. Jag gör det bara mer komprimerat när jag är hemma. Släpper ny musik under hela hösten och till våren kommer albumet.  Anders reser mycket i sitt arbete då hans business har expanderat något oerhört och han har en stor verksamhet runt om i Europa, skriver Charlotte

MEST LÄSTA

Senaste nytt