Charlotte Perrellis sista nyårsfirande i spanska jättevillan

Schlagerdrottningen Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen firar jul och nyår i sin spanska lyxvilla. Men nu lämnar de snart över husnycklarna till en ny ägare.
– Jul i vårt andra paradis. Som vi har njutit av detta ställe, hela familjen och släkten, säger Charlotte Perrelli.

För tre år sedan köpte Charlotte Perrelli och Anders Jensen en stor och modernt designad villa i fantastisk miljö, det exklusivt området El Madroñal norr om Marbella i Spanien.
Boytan är på drygt 800 kvadratmeter – fördelat på bl a fem sovrum och fem badrum – och tomten på hela 4 300 kvadratmeter. Den totala ytan för fastighetens terrasser ligger på hela 543 kvadratmeter. Dessutom finns en 50 kvadrat stor pool med utsikt över havet. I ett stort garage intill huset står två bilar parkerade. 

Här har familjen nu firat jul och nyår och Perrelli visar upp det pampiga huset med juldekorationer på Instagram. Barnen springer runt i t-shirts och shorts i det milda decembervädret. 
Familjen passar på att njuta de sista veckorna av sitt hus, som just sålts till det begärda priset på 70 miljoner kronor. Det blev en bra affär för Perrelli/ Jensen som på bara tre år tjänat ca 20 miljoner på sin investering.

”Vi sålde huset efter bara tre visningar. Fler än vi som föll pladask för detta ställe” skriver hon på Instagram.
”Jul i vårt andra paradis. Vi har några månader kvar att tillbringa här men sedan lämnar vi över nycklarna till nästa ägare. Som vi har njutit av detta ställe. Hela familjen och släkten”

El Madroñal brukar beskrivas som en prestigefylld, lyxig bergssluttning och ett av Marbellas mest eftertraktade lägen. Mäklare hävdar att det är en gräddhylla jämförbar med Beverly Hills i Kalifornien eller franska rivieran. 

Charlotte Perrelli och Anders Jensen har varit gifta i närmare sju år och har två gemensamma barn, Adrian och Alvin. Dessutom har Charlotte Perrelli två barn från ett tidigare äktenskap och Anders Jensen har en dotter från en tidigare relation. 
Familjen bor till vardags i Djursholm, en lyxvilla på 800 kvadratmeter som just totalrenoverats. 

Granen och flygeln i Perrellis spanska hus.
Nu har Perrelli och Anders Jensen sålt huset för ca 70 miljoner kronor.
Stor pool på terrassen.
Lyxigt badrum med fin utsikt.
Matrummet.
Stor terrass.

MEST LÄSTA

Senaste nytt