Så sänker Coop priset på över 500 varor idag

Coops lågpriskedja X-tra genomför en stor prissänkning. Över 500 varor prissänks från och med idag. Sänkningen gäller 58 svenska orter. 
– Vi har valt att justera priserna för att placera Coops lågpriskedja X-tra i nivå med branschens bästa priser, säger Sven Skarlöv, tf affärschef X:-tra på Coop Sverige.

Konkurrensen hårdnar i den svenska dagligvaruhandeln – vilket du som konsument kommer att tjäna på. Lidl har i flera omgångar sänkt priser på svenska varor. Nu genomför även Coop X-tra en stor prissänkning. 

Över 500 varor får sänkt pris från vecka 21. De flesta sänks med fem procent eller mer, många kategorier omfattas. 
– Vi har valt att lägga prissänkningen på de varor som våra kunder uppskattar att lägga i sin varukorg. Det är viktigt att vi har en prisnivå för vårt sortiment som tilltalar våra medlemmar och kunder. X:-tra är en tydlig lågpriskedja och ska därmed också erbjuda kvalitativa varor till schyssta priser. Då krävs en konstant översyn av priserna, säger Sven Skarlöv, affärschef på Coop X-tra. 

Prissänkningen gäller på ordinarie sortiment och inte för en tidsbestämd kampanjperiod. Coop X:-tra återfinns i dagsläget på 58 platser runtom i Sverige. 
LÄS MER: