Drömtorp från 1800-talet – till överkomligt pris

Har du torp-drömmar men också tummen mitt i handen? Eller bara inte orkar renovera? Då är det här torpet för dig. I det vackra 1800-tals torpet, omgivet av lammhagar och vacker natur, behövs ingenting göras – här är det bara att flytta in.
– Flytta in och börja njuta!, skriver mäklaren i annonsen. 

Det läggs dagligen ut drömmiga torp för fantastiska priser ut till försäljning, men många är i behov av renoveringar. Så är inte fallet här då huset är i toppskick samtidigt som 1800-tals charmen bevarats. Här hittar du alltifrån vackra trägolv till eldstäder och fina gamla fönster.
– Tidigare ägare har med varsam hand och mycket kärlek renoverat och underhållit torpet, här är bara att flytta in och börja njuta!, skriver mäklaren. 

Det fina torpet ligger bland grönskan på Börsebo Karlstorp i Åtvidaberg. Huset ligger omgärdat av vacker lantlig natur och i närheten finns flera sjöar med möjlighet till både bad och fikse. Nu ligger det renoverade torpet med 1800-tals charm ute till försäljning hos Magnusson Fastighetsmäkleri med utgångspris 895 000 kronor.  
– Välkomna till Börsebo Karlstorp, här kan torp-drömmen bli sann!, skriver mäklaren. Läs mer om torpet på Magnusson Fastighetsmäkleris hemsida.

Foto: Magnusson Fastighetsmäkleri
Foto: Magnusson Fastighetsmäkleri

LÄS MER:

MEST LÄSTA

Senaste nytt