Drömvåning i Stockholm säljs för 51 miljoner

Här bor du minst sagt mitt uppe på gräddhyllan. Den stora våningen ligger nämligen på en av Stockholms dyraste gator. Privat uteplats, hiss i bostaden och nära till både natur och stadsliv.

Det är sedan innan känt att Strandvägen i Stockholm har några av de dyraste lägenheterna i hela Stockholm. Nära läge till vattnet, promenadavstånd till Djurgården och samtidigt ett stenkast bort från alla lyxiga krogar och restauranger. Här finns nästan allt man behöver, åtminstone om man tycker om att bo i innerstan. 

Nu säljs här en exklusiv våning via mäklarfirman ESNY. Alltså Fredrik Eklunds välkända företag. Lägenheten ligger i en majestätisk byggnad vars entré pryds med kolonner. Det är en klassisk sekelskiftesvåning med privat uteplats. 

Foton: ESNY

Här finns det sex stycken rum samt ett nyrenoverat kök. Boytan är om hela 216 kvadratmeter. Perfekt med plats för en familj eller paret som drömmer om mer utrymme. 

”Högt till tak med stuckatur, generösa ytor samt viss sjöutsikt. Belägen i Strandvägens mest representativa fastighet. Hiss från bostaden direkt ner till garaget”, skriver mäklaren Niklas Berntzon.

På bilderna syns en moderniserad bostad med minimalistisk interiör. I ett av rummen syns en eldstad i sten. Själva arkitekturen ser ungefär ut så som man förväntar sig av en sekelskifteslägenhet på Strandvägen. Lyxig med äldre detaljer. 

Utöver köket så är även badrummet renoverat. Det är idag modernt med svart kakel i marmormönster. Annars är de resterande rummen hyfsat bevarade. 

I denna våning bor man säkerligen flott. Under soliga mornar kan man lätt avnjuta en kopp kaffe på den egna uteplatsen. 

”Bostaden har en extra entré vilket är perfekt för generationslösningar, nanny eller företagets kontor. Genomgående vackra originaldetaljer, stora fönster samt parkettgolv”, skriver mäklaren. 

Just nu ligger utgångspriset på 51 000 000 kronor. Läs mer här.

MEST LÄSTA

Senaste nytt