Elon Musk svarar Molly, 7, som vill fixa Tesla-bugg 

”Kan du fixa det?”, den frågan fick Elon Musk av 7-äåriga Molly från Kina i veckan. Molly upptäckte en bugg hos Tesla Model 3, och i ett klipp på X vädjade hon till Musk att fixa buggen. Nu svarar Elon Musk på flickans önskan.

Mamman till sjuåriga Molly delade här om dagen ett klipp på X där Molly ber Teslas vd Elon Musk om hjälp. I videon uppmärksammade Molly en bugg i pekskärmen på Tesla Model 3. När hon ritar bilder på skärmen så försvinner tidigare linjer när hon ritar nya ovanpå dom. Videon till Musk avslutar hon med ”Kan du fixa det? Tack.”

Videon plockades snart upp av större konton och gick snabbt viralt. Klippet fick miljontals visningar och Mollys mål att nå ut till Elon Musk gick i uppfyllelse. Snart kommenterade Musk ”Visst” under flickans inlägg. Musk svar blev även det uppmärksammat och har nu över en miljon visningar och 16 000 likes. Kanske är det fler som påverkats av rit-buggen. Men nu ser det alltså ut som att Molly snart kommer att kunna rita på pekskärmen i sin mammas Tesla Model 3 utan problem.

Foto: X

LÄS MER:

MEST LÄSTA

Senaste nytt