Här säljs Sveriges näst dyraste villa

I Stockholm kan du hitta många exklusiva och pampiga boenden, men få slår nog denna villa. Här har du ett flertal uteplatser, både balkonger och terrasser. Dessutom finns det master bedroom svit med tillgång till ett eget badrum med bastu. Men detta är bara en smakbit av villans otroliga lyx.

Modern, minimalistisk och geometrisk. Om du gillar riktiga lyxboenden så är detta något för dig. Den stora svarta byggnaden ser ut som en samling av klossar. På baksidan finns enorma fönster som ger dig en nästintill fri utsikt över Skurusundet, men detta kan du såklart även se uppe från takterrassen. Här har det inte snålas på bekvämligheterna. Du har allt du behöver -och lite till. 

Fastigheten ligger i Saltsjö-Boo i Stockholm, cirka 2 kilometer från Slussen. Villan är uppförd år 2017 av den prisbelönte Ola Mattisson, och har en boyta om hela 506 kvadratmeter. Här har du elva stycken rum och en stor tomt att hänga på. 

Foton: Wrede

“Minimalism, imponerande takhöjd, vistalinjer och fantastisk sjöutsikt kännetecknar denna fastighet. Enorma glaspartier framhäver den vidsträckta naturen runtomkring. Smakfulla högkvalitativa materialval genomgående. Utsikten och läget framhävs genom flertal balkonger, terrasser och vyer interiört”, skriver mäklaren Harald Ericsson från Wrede

Här bor du verkligen som en kung, och det lär du nästan vara för att kunna köpa fastigheten. Just nu tycks detta vara Sveriges näst dyraste villa, med ett utgångspris på hela 55 miljoner kronor. Vilket ger ett kvadratmeterpris på omkring 108 695 kronor. 

Villan är byggt i platsgjuten betong och har glasfasader som går att öppna till 50%. I denna byggnad har du sol från att solen stiger upp tills att den går ner. Längst ner i byggnaden finns ett souterrängplan med gym, tvättrum, teknikrum, sovrum samt badrum. 

På entréplan finns bland annat biorum, balkong, öppen spis samt ett kök med öppen planlösning mot matsalen. Runt matbordet får du dessutom en magisk vy under tiden du avnjuter kvällens middag. Något som definitivt kommer att imponera på middagsgästerna. 

Högst upp i villan ligger Master bedroom svit med utgång till ytterligare en balkong. Utöver balkongen har Master bedroom även tillgång till ett badrum med en suite. Dubbla takduschar, bubbelbadkar för fyra samt en bastu. Intill ligger ett “gemensamt” badrum, ytterligare tre sovrum varav ett har tillgång till balkong.

“Penthouse med studio/sovrum. Terrasserad tomt med tallar, berghällar och anlagda planteringar. Ytterligare finns rymliga terrasser med gräsmatta, trädäck, trampolin och klipphällar”, skriver mäklaren. 

Tomten är om 2767 kvadratmeter. Skulle du mot förmodan tröttna på att hänga här så kan du enkelt ta buss 413 in till stan.
Läs mer här.

MEST LÄSTA

Senaste nytt