Irma om nya säsongen: ”Spännande och nervöst”

Nu är det klart hur nya säsongen av Kristallen-vinnande succéprogrammet ”Marko & Irma” i TV4 blir. Den här gången blir det mindre husbygge och mer sökande av de finska rätterna.
– Några konstiga saker ska vi göra absolut, säger Markoolio i TV4:s Nyhetsmorgon.

Första säsongen av ”Marko & Irma” blev en stor succé i TV4 och i veckan belönades programmet med tv-priset Kristallen i kategorin Årets realityprogram. Nu står det klart hur andra säsgonen kommer att bli. Även denna gång får Markoolio finna sig i att stå i skuggan av mamma Irma.
– Ja, exakt. Och folk har ju glömt bort att jag heter Markoolio. Jag är numera känd som Irmas son, bara. Men det är kul. Jag kan ta ett steg tillbaka. Mamma är i rampljuset och jag är hennes manager numera, skämtar Markoolio.

Mamma Irma gjorde ett bejublat framträdande när hon tog emot priset på tv-galan Kristallen. Debuten i rutan har inneburit en stor förändring i hennes liv.
– Det har varit ganska roligt och spännande och nervöst, säger hon i vimlet på tv-galan Kristallen.

Irmas nya hus. Foto:

Första säsongen fokuserade mycket på bygget av Irmas nya hus. Hon har nu hunnit bo ett drygt halvår i sitt nybyggda hus på Ingarö. Det är betydligt mer att städa än tidigare.
– Jag är så nöjd med det det nya huset, men i början var jag inte van vid att ha så fina grejer. Nu när jag har bott här nästan fem veckor är det härligt och roligt, men det är mycket mer att städa då det är större.

Enligt Markoolio var mamma Irma lite trött efter bygget och tv-inspelningarna, som tog mer tid än han hade sagt. Men nu verkar Irma ha vilat klart och börjat längta efter att spela in nya avsnitt.

Den andra säsongen kommer att fokusera mycket på familjens finska ursprung. Bland annat blir det resa till hemtrakterna i Finland. Men säkerligen blir det en hel del jobb och förbättringar av huset och trädgården och en och annan ”bävling”.
– Vi tar en tur till Finland och åker dit jag föddes och där mamma har vuxit upp. Vi åker även till Norrland och hittar på en massa roliga saker, säger Markoolio.

Läs mer:

MEST LÄSTA

Senaste nytt