Lyxiga vattenvillan – med både badstege och bubbelbad

Om du är en av dem som älskar vattnet, så är detta ett hus för dig. Denna villa står nämligen inte bara intill vattnet, utan även i vattnet. Här har du en egen badstege som går rakt ner i mälaren, men även ett bubbelbad med magisk utsikt.
“Omgiven av Mälarens glimrande vatten är det enkelt att finna ro”, skriver mäklaren.

Utifrån ser boendet ut som en mäktig husbåt. Glansig fin träfasad, rejäl botten och en liten skorsten för kaminen. Här bor man minst sagt naturnära. Tänk att sätta sig med frukost på terrassen och höra vågorna klucka. Om dagarna känns varma och svettiga är det bara att kliva ner för badstegen, och ta sig ett dopp i det svala vattnet. 

Pampas Marina är en privatägd marina i Solna, precis intill Kungsholmen. Här finns både plats för permanentboenden och fritidsbåtar. Nu säljs här en av de exklusiva vattenvillorna i marinan. Det är en stor villa med 145 kvadratmeter boyta. I denna bostad har du en fantastisk utsikt över Mälarens vatten. Här finns dessutom ett bubbelbad uppe på en av terrasserna, egen badstege och fina detaljer i trä. Ett modernt och lyxigt boende. 

Foton: Edward Partners.

“Äntligen finns chansen att förvärva en av de exklusiva vattenvillorna i Pampas Marina. Flertalet soldäck och stora fönsterpartier skapar luftiga ytor med genomgående ljusflöde och härlig rymd”, skriver mäklaren Edward Melki från Edward Partners

Trots att villan är placerad på vattnet så finns det tre våningar. På nedersta planet ligger badrum,”TV-rum”, tvättstuga och två sovrum. På entréplan finns det öppna köket med matsal, WC, samt även ett allrum med braskamin och panoramafönster. Högst upp ligger det stora sovrummet. 

Pampas Marina är en vacker plats med grönskande omgivning och fint vatten, dessutom nära till centrum där matbutiker finns. Här njuter många stockholmare om somrarna, speciellt de som inte fått ledigt ännu. Men det är även befolkat om vintern. Då brukar en del bada isvak. 

“Med ett enastående läge i marinans ytterkant, omgiven av Mälarens glimrande vatten är det enkelt att finna ro – välkommen att längta hem!”, skriver mäklaren. Just nu ligger utgångspriset på 12 500 000 kronor.
Läs mer här.

MEST LÄSTA

Senaste nytt