Dotterns gripande hyllning av Bruce Willis

Bruce Willis diagnostiserades med frontallobsdemens under förra året. Nu har nya bilder publicerats av skådespelaren i ett hyllande Instagraminlägg av dottern Rumer. 
– Alla som möter dig är fullständiga tagna av dig och kan inte tro hur magisk du är, skrev Rumer i sitt Inlägg på Instagram
.

Die Hard – skådespelaren Bruce Willis var tidigare en av Hollywoods största skådespelare. För två år sedan pensionerade han sig ifrån yrket på grund av afasi. Ett år senare diagnostiserades han med frontallobsdemens. Sedan dess har Bruce valt att ta ett steg tillbaka ifrån strålkastarljuset för att kunna fokusera på sin hälsa, tillsammans med nära och kära.  

Nyligen la Bruce äldsta dotter Rumer Willis, som han har tillsammans med skådespelaren och exfrun Demi Moore, ut bilder på sin pappa på sin Instagram. På bilderna ser man hur en till synes välmående Bruce spenderar lite kvalitetstid med dottern och barnbarnet Louetta. I inlägget uppmärksammade Rumer sin andra mors dag med en lång hyllning till sin lilla dotter.
“Det är en sådan gåva att bli älskad av dig och jag vet att jag inte är den enda som känner det. Alla som möter dig om de är fullständiga tagna med dig och kan inte tro hur magisk du är”, skrev hon i en del av inlägget.

Foto: Instagram @rumerwillis
Foto: Instagram @rumerwillis


LÄS MER:

MEST LÄSTA

Senaste nytt