Övergiven padelhall förvandlas till matbutik

Nu bygger Willys om en nedlagd padelhall till matbutik. 
– Vi är väldigt glada över att vi kan öppna ännu en butik, säger Heinz Möller, etableringschef på Willys.

Willys har gått starkt under den senaste tidens inflationskris. Matköparna blir alltmer prismedvetna och fler och fler handlar på lågpriskedjan. Nu ska ytterligare en Willysbutik öppna. Den här gången återanvänds en öde padelhall och blir matbutik. 

Den nya butiken ligger i Stenby Handelsområde i Västerås, och blir den tredje i Gurkstaden. Willys har sedan tidigare två butiker i östra respektive västra Västerås, och den nya butiken kommer att ligga i de norra delarna. Området är ett välbesökt handelsområde med starka trafikleder och ligger precis intill rondellen som knyter ihop väg 56 mot Sala med Norrleden genom Västerås.

Butiken kommer att byggas i en befintlig padelhall på området och väntas öppna i slutet av 2024. I dag ligger flera andra starka aktörer på det aktuella etableringsområdet, däribland Systembolaget, Stora Coop, Apoteket Kronan, Blomsterlandet, Mc Donalds och Dollarstore, och det finns gott om parkeringsmöjligheter på den gemensamma parkeringen.

– Vi är väldigt glada över att vi kan öppna ännu en butik i Västerås. I tider med ökande priser och kostnader är Willys erbjudande, med ett brett sortiment och Sveriges billigaste matkasse, mer relevant än någonsin och vi ser en stor efterfrågan på nya Willysbutiker, säger Heinz Möller, etableringschef på Willys.

MEST LÄSTA

Senaste nytt