Patrick Ekwalls poolvilla såld: ”Jag är nöjd” 

Patrick Ekwall lyckades sälja sin lyxvilla på bara några veckor. Men nu vill Ekwall inte avslöja  försäljningspriset.
– Nej, för det är en överenskommelse mellan mig och köparen att vi inte vill offentliggöra priset. säger Patrick Ekwall till Hänt
.

För bara några veckor sedan bestämde sig Patrik Ekwall för att sälja sin lyxvilla från 1920-talet, belägen i ett av Brommas mest eftertraktade kvarter. Huset erbjuder bland annat en generös terrass med pool, en öppen spis, och ligger bara ett stenkast från vattnet och Bergsviks båthamn.
– Det är ett fantastiskt hus, jag älskar det på alla sätt och vis. Men jag är rätt färdig med det just nu. Därför är det dags nu. Det kommer bli härligt att börja på någonting nytt. Jag har varit sugen på det ganska länge och det har varit på gång ganska länge. Nu är det rätt läge, sa Ekwall till Expressen inför försäljningen.

Villan, på hela 222 kvadratmeter, hade ett utgångspris på 17 975 000 kronor. Ekwall bekräftar att drömhuset nu är sålt, men väljer att hålla försäljningspriset för sig själv.
– Nej, för det är en överenskommelse mellan mig och köparen att vi inte vill offentliggöra priset. Så tyvärr kan jag inte berätta det, av det skälet. Men jag är nöjd, säger Ekwall till Hänt.

Inte heller den ansvariga mäklaren Niklas Berntzon vill kommentera den slutgiltiga prislappen på lyxvillan, men säger att alla parter är nöjda.
– Jag kan inte uttala mig om priset över huvud taget. Men det var en väldigt härlig affär. Patrick var en väldigt rolig kund måste jag säga, och köparna som ska flytta dit är också väldigt gulliga. Så det blev en bra match, säger mäklaren Niklas Berntzon
– Det var en smidig process, men det är ju ett väldigt fint hus. Det ligger väldigt bra i Bromma, jag bor ju själv i Bromma, köparna bor också i Bromma, fortsätter han.

Foto: Eklund Stockholm New York
Foto: Eklund Stockholm New York
Foto: Eklund Stockholm New York

MEST LÄSTA

Senaste nytt