Äntligen tillbaka! Så blir Ernsts nya tv-program

Förra året meddelade Ernst Kirchsteiger att han skulle ta en paus från tv-rutan. I höst är han tillbaka igen, med ett helt nytt program. Denna gång får vi följa med hem till Kirchsteiger.
–Jag hade en längtan att göra mindre saker, som folk har råd med och lust att göra, säger han till TV4.

Ernst Kirchsteiger har med åren blivit ett välbekant ansikte, genom medverkan i ett flertal olika tv-program. Bland annat Sommar med Ernst, Jul med Ernst, Ernst i Toscana och Sommartorpet.

År 2021 sändes sista avsnittet av hans kända program “Sommar med Ernst”. Förra året meddelande Ernst att han för första gången på 22 år, skulle ta en paus från TV4, för att fokusera på annat. Men nu är han tillbaka igen. 
Läs mer: Anna Brolin blir hemlös – vädjar om hjälp

I höst får vi följa honom i den helt nya programserien “Hemma med Ernst”. Denna gång får tittarna lära sig hur man kan göra saker i hemmet, istället för stora byggprojekt. Det kommer också att bli en del matlagning, inredning samt tips och råd. Detta skriver TV4 i sitt pressmeddelande

“Hemma med Ernst” kommer inte bara att vara ett program för inredning och hemmaprojekt. Fokus kommer även att ligga på att hitta glädje, samt att upptäcka det “himmelska i vardagliga ting”.  

Ernst säger att han är glad över att vara tillbaka, men att pausen varit välbehövlig. 

– Jag hade en längtan att göra mindre saker, som folk har råd med och lust att göra, säger han till TV4.

Programmet har premiär den 26:e september, på TV4 Play och TV4.

Bild: Skärmdump från Facebook.

Läs mer:

MEST LÄSTA

Senaste nytt