Schollins huspanik: ”Råttbajs i sängarna”

Christina Schollin har drabbats av problem med skadedjur i sitt hus. I senaste avsnittet av Wahlgrens värld avslöjas det att hon har problem med råttbajs i sängarna. 
– Det är pest och pina. Det går inte att bo här, säger Christina Schollin. 

Skådespelaren Christina Schollin, 80, blev nyligen änka när maken Hans Wahlgren avled. Samtidigt har hon försökt sälja sitt semesterhus Casa Angel i Nerja i Spanien. Men trots att köpare hade bestämt sig för huset blev det inte sålt. Orsaken ska ha varit att de inte fick lån. 

Men nu avslöjar Schollin i Wahlgrens Värld att det även varit en del problem med huset. I senare avsnittet av Wahlgrens Värld framkommer det att det varit råttinvasion och att Schollin tycker sig ha känt mögellukt. 

– Det har ju stått tomt sedan i maj så vi kommer till ett hus där det kommit råttor. Det är råttbajs i sängarna. Det är inget kul! Jag kan känna också att det luktar mögel. Nej, jag vill inte bo här, Pernilla, säger Christina Schollin till sin dotter. 


Pernilla Wahlgren tar det något lugnare än sin mamma och föreslår att en städning och vädring kan hjälpa. 
– Så jag tycker att nu bokar du någon som kan städa och så skickar du fakturan till mig. Så bjuder jag på det, säger Wahlgren. 
Avsnittet är inspelat förra året, så med stor sannolikhet är råttorna bortsanerade inför försäljning.
LÄS MER:

MEST LÄSTA

Senaste nytt