Skjulet vid Sveriges hetaste strand säljs för miljonbelopp 

Nu säljs ett skjul vid Sveriges absolut bästa badstrand, Tylösand. Skjulet ligger precis längst ut på Tyluddens spets, vilket innebär ett otroligt läge med fantastisk utsikt över havet.
”Det råder strikta regler kring vad som får och inte får göras på fastigheten”, uppger mäklaren Fredrik Carlsson vid Fastighetsbyrån.

Tylösand ligger i semesterparadiset Halmstad och dess rykte är inte oförtjänt. Här finns en sju kilometer lång sandstand med vackra gångstråk. Ta ett avsvalkande dopp i det härliga havet och självtorka med hjälp av solens strålar på den vackra sandstranden. När du är sugen på lite aktivitet finns det både fina vandringsleder längs kusten och fina golfbanor i närheten. Efter det kan du avnjuta en härlig måltid i de natursköna miljöerna. På drygt en kvart kan du ta dig med bil till Halmstad centrum där det finns ett härligt utbud av butiker och kulturutbud. 

Nu säljs en fastighet på Tyluddens absoluta spets. Udden är ett omåttligt populärt fritidshusområde som avläsas till den långa sandstranden i Tylösand och den lilla viken Tjuvahålan.  Här finns en industrienhet som står på en 1 500 kvadratmeter friköpt tomt. I omgivningen finns fantastiska omgivningar och slående utsikt över havet. 

Det finns många byggnader runtomkring skjulet. Foto: Fastighetsförmedlingen
Fastigheten har använts som elcentral tidigare.

”Fastigheten som nu överlåts har tidigare fungerat som ett elverk vilket försåg Tylön med elektricitet”, uppger mäklaren. 

Utöver det står det även ett par mindre stugor på tomten. Stugorna innehar bostadsarrende, en stark form av arrenderätt. Arrendet innebär att det ingår ett bostadshus på marken eller att arrendatorn har rätt till att bygga ett sådant. Enligt mäklaren är det ”planka för planka” som gäller vid eventuell renovering av fastigheten.

”Det råder alltså strikta regler kring vad som får och inte får göras på fastigheten, men kanske ser man fastigheten som en investering för framtiden? Eller kanske saknar du någonstans att parkera din Jetski?”, skriver mäklaren. 

Fantastiskt läge vid Tyluddens spets.

Vatten och avlopp saknas vid fastigheten och enligt mäklaren har kommunen gett grannen avslag för att ha en förbränningstoalett på tomten.

För den som är villig att lägga ned tid och pengar på investeringen kan det kanske bli ett fint semesterboende? Det är ju trots allt beläget vid ett riktigt badparadis.

För drygt 2,5 miljoner kronor kan fastigheten med skjul och tillhörande stugor bli din. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul, vilket innebär att säljaren avskrivs från allt ansvar vid eventuella fel vid fastigheten. Läs mer här.

Enklare kök i skjulet.

Läs mer:

MEST LÄSTA

Senaste nytt