Svensk villa lockar med palmer, vattenfall – och egen bar

Här är villan där bad och njutning står i fokus. Med palmer, vattenfall, bar, helgjutet spabad, och specialbyggd pool är det lätt att tro att du är nere på kontinenten. Men villan ligger i Limhamn – bara 100 meter från en badstranden. 

Med ett fint läge bara ett stenkast från Sibbarps strand där du kan njuta av Öresundsbrons siluett säljs nu en riktigt fin villa. Här kan du välja mellan havsbad och en sköna dopp i en poolanläggning som är något utöver det vanliga. 

– Med bara 100 m till badstranden och den inbjudande marinan – har jag nöjet och det stora förtroendet att förmedla denna fantastiska fastighet helt i byggsten och med en poolanläggning ni aldrig tidigare skådat.220 synnerligen påkostade kvadratmeter där vardagslyx möter praktikaliteter. Exklusiva materialval där teknologin är något som man inte går miste om, uppger mäklaren Peter Landgren hos Skandiamäklarna

Poolanläggningen är verkligen något alldeles extra. Här finns porlande vattenfall, en specialbyggd pool och ett helgjutet spabad. Inramningen med palmer gör att du nästan tror att du lämnat Sverige. Uteplatsen har flera olika zoner där du kan dricka morgonkaffe eller ha en grillfest. På kvällen bjuder poolerna på en skimrande ljussättning. 

Interiören i huset matchar verkligen den exklusiva exteriören och poolavdelningen. Ett av sovrummen är en one suite med eget badrum och en walk-in-closet. Köket är smakfullt inrett med inredning från italienska Arredo. Det finns bland annat en inbyggd ugn och micro, spishäll, integrerad diskmaskin, köksfläkt, vinkyl och kyl med kallt/kolsyrat vatten samt en ismaskin. Andra bekvämligheter är ett utrum som idagsläget används som gym. 

Huset är byggt 2009 och har en boarea på 220 kvadratmeter. Tomten är på 526 kvadratmeter. Fastigheten säljs via Skandiamäklarna och det begärda utgångspriset ligger på 12 995 000 kronor. 

MEST LÄSTA

Senaste nytt