Tareq Taylor renoverar skärgårdshuset: ”Svindyrt”

Tareq Taylor och partnern Sofia Ståhl flyttade nyligen ut från lägenheten till ett hus i Stockholms skärgård. Nu renoverar de om hela huset – för en jättesumma. 
– Hoppas vi får ihop det, säger Sofia Stål till Hänt.  

Tv-kocken Tareq Taylor och hälsoninspiratören Sofia Ståhl, köpte i början av året ett hus tillsammans i Stockholms skärgård, närmare bestämt i Saltsjö-Boo i östra Stockholm. Enligt bostadsajten Booli så var det ett 39 kvadratmeter stort hus som paret köpte för 8,1 miljoner kronor, det skriver Aftonbladet.  

Nu ska paret börja renovera fastigheten. Där ska det byggas ett bygga ett nytt stort hus, ett mindre gästhus och fixa med trädgården. Bygget tror paret kommer att pågå ett antal år, det rapporterar Hänt.
– Vi älskar den här platsen, och just att vi kommer kunna utveckla och bygga den så mycket, säger hon till Hänt.

Foto: Instagram @staahlsofia
Foto: Instagram @staahlsofia

– Vi kommer att börja i sommar och bygga ett gästhus, och sen efter det kommer vi att bygga det stora huset, men det blir först nästa år. Sen blir det trädgården, sen blir det nästa grej, vi har lite att göra de kommande åren, säger Sofia Ståhl till Hänt. 

Fastigheten kommer att genomgå en omfattande renovering som kommer att ta lång tid. Renoveringen menar Sofia kommer kosta henne och Tareq stora summor pengar för att färdigställas.
– Nu kommer allting bli svindyrt när vi ska bygga hus. Det kommer att bli minus, jag hoppas att vi får ihop det, säger hon till Hänt.

LÄS MER:

MEST LÄSTA

Senaste nytt