Tilde de Paula tar miljonutdelning efter vinstrekord

TV4-programledaren Tilde de Paula Eby drar in miljoner till sitt bolag. Den stora exponeringen i rutan senaste året har gjort henne mer aktuell än någonsin. Nu slår hennes bolag rekord i både omsättning och vinst och Tilde kan unna sig en privat miljonutdelning. 

Tilde de Paula Eby kunde vi under många år se som en av programledarna i TV4as flaggskepp Nyhetsmorgon. År 2018 hoppade hon av Nyhetsmorgon och började i stället arbeta med programmet Efter fem. År 2021 blev hon programledare för sommar-talkshowprogrammet Tilde och 2023 blev hon tillsammans med poddaren och influencern Edvin Törnblom ny programledare för TV4:as nyårskarameller. 

Programmen som Tilde leder på TV4 blir bara fler och fler och det kommer nya säsonger hela tiden. Vad det resulterat i är ett toppenår för Tilde de Paula Ebys bolag T Vision AB – som år 2023 omsatte mer än någonsin. 

Förra året omsatte hennes bolag nästan 8 miljoner kronor med ett redovisat resultat 2,5 miljoner. Det var en rejäl ökning från året innan. Det möjliggjorde ett en aktieutdelning för Tilde på 1,2 miljoner kronor utöver lönen på drygt en miljon kronor. Årsredovisningen visar att bolaget bara under senaste året ökat omsättningen med en miljon kronor.  

Allt ser ut att gå som tåget för Tilde de Paula Eby och under våren kan vi se henne nästan varje dag i nyhetsprogrammet Efter fem i TV4.
– Jag är väldigt glad i mitt jobb. Det är det bästa efter att få vara med min familj. Jag mäter karriären efter hur roligt jag har och hur glad jag är när jag jobbar. Och det är toppen, säger Tilde de Paula till Aftonbladet

LÄS MER:

MEST LÄSTA

Senaste nytt