Träffades i Bonde söker fru – nu säljer hon sin gård

Paret träffades i Bonde söker fru 2023. Nu har de förlovat sig och Bonde-Mariette gör sig nu redo för att sälja sin gård och storsatsa tillsammans med sin kärlek Micke.
– Så, det är tanken där liksom och så får man se, säger Mariette Rosander till Hänt.

Mariette Rosander och Micke Klingstedt fann kärleken i Bonde söker fru 2023. Efter att nyligen ha förlovat sig har Bonde-Mariette redan flyttat in hos sin fästman. Nu tar hon nästa steg genom att sälja gården. Gården med anor från 1850-talet ligger nu ute till försäljning hos Erik Olsson för 1 495 000 kronor. Fastigheten stoltserar bland annat med en imponerande gjutjärnsspis, en braskamin och en rymlig matplats. Förutom bostadshuset finns det även en verkstad, en vedbod och ett attefallshus på tomten.

Enligt Mariette är planen att sälja den stora fastigheten under nästa vår, men att det nu finns en öppning att arrangera visningar. För tillfället är gården uthyrd till en hyresgäst, men den nuvarande hyresgästen redan har meddelat att han inte är intresserad av att köpa gården.

– Jag hyr ju ut den än så länge, men han är i USA nu hela sommaren så då tänkte jag att jag passar på att ha lite visningar och se intresset nu då. Meningen är ju att kunna sälja till våren då. Så ja, tanken är så eftersom att ju längre tiden går, desto mer är det att ta hand om. Det är ju en väldigt gammal gård så man får ju renovera väldigt finsäkert och ja, vara försiktig. Så det tar ju sin tid, säger Mariette till Hänt.

Bild: Erik Olsson Fastighetsförmedling
Bild: Erik Olsson Fastighetsförmedling
Bild: Erik Olsson Fastighetsförmedling

MEST LÄSTA

Senaste nytt