“Vi bjuder på avgiften de två första åren”

Nu ska det lockas köpare till bostadsområdet Norra Sörkastet i Kristinehamn. Alla som köper ett radhus slipper betala månadsavgiften de första två åren. 
– Det känns väldigt kul och nydanande att kunna ge ett sånt här erbjudande, säger Anna Bjerke för Svensk Husproduktion.

I Kristinehamns skärgård, vid norra Vänerns strand, ligger nya bostadsområdet Norra Sörkastet. Här kommer Svensk Husproduktion att skapa en bostadsrättsförening med 16 radhus och lovar att husen kommer att smälta in i det vackra närområdet med fasader i kulörer likt järn- och tjärvitrol.
Radhusen byggs i tre längor om totalt 16 bostadsrätter: sju stycken på 87 kvadrat och nio på 110 kvadrat. 

“Passar perfekt till familjer och par i alla åldrar. Husen är flexibelt utformade och väl genomtänkta med generöst ljusinsläpp och härlig altan på baksidan. Föreningen har egen bad- och båtbrygga på en lång sandstrand endast ett kvarter bort” förklarar byggbolaget Svensk Husproduktion.

Nya bostadsområdet Norra Sörkastet ska stå klart i slutet av 2024.

I mitten av innergården bygger vi ett så kallat felleshus form av ett växthus med inspiration från Danmark där felleshus är vanliga. Här kan du odla samt njuta middagar i större sällskap eller med närmsta vännerna. Husen byggs med separata förråd och egen bilplats. 

Dessutom tycker byggbolaget att storstadsbor bör flytta hit och uppleva fördelarna med en mindre stad:
“Kristinehamn ligger vackert vid norra Vänerns strand. Här kan du få ett bra boende med mycket plats för en aktiv fritid, spännande kultur, avkoppling och lek helt enkelt livskvalitet. Dessutom har kommunen hög service, bra barnomsorg och skola samt stor tillväxtkraft”.

Men det största lockbetet är förstås den ekonomiska biten. Och här vill Svensk Husproduktion bjuda på något unikt:
– För att kickstarta projektet med byggstart inom kort, väljer vi att bjuda de boende på månadsavgiften de första två åren. Det känns väldigt kul och nydanande att kunna ge ett sånt här erbjudande, säger Anna Bjerke för Svensk Husproduktion Projekt AB.
En trerummare på 87 kvadratmeter kostar 2,5 miljoner kronor. Det största radhuset på 110 kvadrat går loss på 3,3 miljoner. Inflyttning beräknas kunna ske under vintern 2024.

– Trots den nedgång som skett i bostadsbranschen under det senaste året, och den oro som många känt inför att köpa hus, är vi övertygade om att det nu vänder och fler väljer att köpa hus, säger Anna Bjerke.
– Kristinehamn behöver bostäder, och här erbjuds riktigt fina hus, med möjlighet till gemenskap, enkla fritidsaktiviteter samt närhet till kultur, skola och service.

Avgiftsfritt de första två åren, med start i slutet av 2024.
Så här ska vardagsrummen se ut.
Badrum.
Sovrum.
Matrum.
Köket.
Hallen.

MEST LÄSTA

Senaste nytt