Villa med oslagbar utsikt för dig som har flyt 

Den flytande villan är ett solklart boende för livsnjutaren. Med Mälaren som närmsta granne kan man knappast bo bättre. 
”Ett modernt och sjödugligt hem med Stockholm city inom bekvämt promenadavstånd”, uppger mäklaren Alexander Langer vid Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Omringat av det glittrande vattnet ligger bostaden belägen i det mest idylliska sjöläget vid båthamnen Pampas Marina i Solna. Här kan man ligga och njuta av solens strålar på terassen samtidigt som man lyssnar på de avkopplande vågorna som skvalpar längs med huskanten.
”Den magnifika takterrassen är stor nog för härliga sommarfester och erbjuder en fantastisk 360 graders vy”, uppger mäklaren.

Det fantastiska området i kombination med den hypermoderna bostaden med tre terasser gör så att många skulle bli blåa av avund.
”Fördelat på tre plan så erbjuds sol från morgon till kväll samt en fantastisk utsikt över marinan och Ulvsundasjön”, skriver mäklaren.

Villan ligger mitt i Pampas Marina. Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Villan byggdes 2013 och är både ett fräscht och smart boende. Den öppna planlösningen tillsammans med de stora fönsterpartierna bjuder in till en välkomnande atmosfär i bostaden. Sammanlagt finns det tre rum i huset fördelat på 97 kvadratmeter. Man skulle dessutom kunna skapa ett tredje sovrum om man känner för det.

Bostaden värms upp via vattenburen golvvärme samt sjövärme.
”Det kan närmast jämföras med bergvärme. Värmepumpen är av fabrikatet Nibe och denna förser huset med vattenburen värme”, uppger mäklaren. 

Villan har öppen planlösning.
Gott om ljusinsläpp.

Det finns även möjlighet till att ha egen båtplats i närheten av bostaden. För 755 kronor i månaden kan man också hyra en fast parkeringsplats. Det finns dessutom en laddbox i området för de som har elbil.

För dig som har lite flyt kan bostaden bli din för 9,9 miljoner kronor. Då det är en arrenderätt tillkommer en extra kostnad på 90 360 kronor per år. Mer om det kan du läsa här.

Här kan man sitta och bada med fantastisk utsikt.
Det finns tre terrasser att välja emellan.
Stilrent kök.
Med Mälaren som närmsta granne.

Läs mer:

MEST LÄSTA

Senaste nytt