Svenska villan har ”makalösa överraskningar” – se bilderna

Det unika och stora huset norr om Landskorna står vackert placerat nära havet. Men det är insidan som sticker ut rejält.
– Den här ståtliga villan har en unik planlösning, stora ytor och makalösa överraskningar inne i huset, säger mäklaren Mariella Fåke på Valvet.

Utanför skånska orten Glumslöv – halvvägs mot Öresund – byggdes en ganska unik villa för 20 år sedan. 
En titt utifrån visar ett enormt glasparti och visst är det speciellt att kliva in och uppleva sex meters takhöjd. Dessutom har rummen bundits samman på ett tämligen spännande sätt via en bro. 
– De stora sociala ytorna med kök, matsal och vardagsrum går hand i hand och skapar ett enastående rum med som högst sex meter i takhöjd, läckra fönsterpartier och fräcka trappor, säger mäklaren Mariella Fåke på Valvet.

Det är som om två separata huskroppar bundits samman av en stor glasmidja och allt är nog genomtänkt i färg- och stilval. Hela huset går i svarta och vita toner. Bara några blommor bryter av med lite grönt. 
Huset hade kunnat vara en stadsvilla i trendiga New York, men står faktiskt mitt den skånska myllan med bara några minuters cykelväg ner till Öresunds strand. 

Villen med enorm takhöjd inomhus.

– I huset möter vi ett magisk vy. Kök, matplats och vardagsrum går hand i hand och skapar en vacker plats att vistas på. Takhöjden sträcker sig upp till hela sex meter och ett fönsterparti som är lika högt släpper in trädgården och uteplatsen in i huset. Den läckra trappan står som en fräck detalj mitt i huset och gör alla nyfikna på resten av huset, säger Mariella Fåke.

Nu har en familj bestämt sig för att sälja sin arkitektritade pärla. Det begärda priset är 10,9 miljoner.
– Uppför den fräcka trappan når vi ett allrum och vy ner till matplats och kök. Ett intilliggande sovrum gör denna delen av huset perfekt för ungdomen som önskar samla sina vänner någonstans. 
– Och över en bro når vi resterande sovrumsavdelning. Två stora sovrum varav master bedrom som har en balkong i soligt söderläge, säger Mariella Fåke.

Totalt är boytan 248 kvadratmeter fördelat på sex rum. Och det finns gott om utrymme på utsidan. Totalt är tomtarealen på 3 009 kvm. “Ljuvliga uteplatser, plats för bilarna, en damm och oändligt med plats för barnsben att springa” säger mäklarannonsen. 
Kostnaden för hushållsel beräknas till 67 534 kr/ år. I elkostnaden ingår även värmen. Familjen i huset har förbrukat 20 531 kWh varav 7 427 kWh har laddat elbilen.

Se annonsen här

Köket.
Trappan och bron vid det enorma glaspartiet.
Matrum och vardagsrum, uppför trappan syns köket.
Trappan mot köket.
Stort och ljust.
Inomhusbron.
Separat tv-rum.
Ett av sovrummen.
Bron till tv-rummet.
Badrum.
Sovrum.
Mastersovrum med balkong.
En egen damm på den stora tomten.