Signerad av Foppa – nu säljs monsterbåten med V12:or

Ett riktigt vrålåk signerat av hockeyspelaren Peter Forsberg finns nu till salu. Båten med smeknamnet “Monstret från Norrland” är en av marknadens mest exklusiva båtar. Prislappen för monsterbåten är närmare fem miljoner kronor.

Anytec A30 X-TND är högpresterande lyxbåt med 1 200 hästkrafter och dubbla Mercury Verado V12-motorer, skriver Skippo. Den tio meter långa plåtbåten är till salu för 4 995 000 kronor, förmedlad av Navark Yachtbrokers. 

Båten är utrustad med en rad specialfunktioner som gör den passar för både äventyr och avkoppling. Bland annat finns en specialbyggd solbädd på tre gånger två meter, dusch, vattenvärmare, automatiska trimplan, ljuddämpande isolering och en extra joystick i aktern. Den detalj som tillhör det mer unika inslagen är signeringen från Peter Forsberg.

Med en imponerande toppfart på 65 knop och en marschfart på 40 knop är det en båt som få kan mäta sig med. Sedan sjösättningen 2022 har den använts sparsamt, med endast 95 timmars drifttid på motorerna. Båten i övrigt beskrivs vara i så gott som nyskick.

Foto: Navark Yachtbrokers
Foto: Navark Yachtbrokers
Foto: Navark Yachtbrokers
Foto: Navark Yachtbrokers

LÄS MER: