Carola har sålt sin lilla lägenhet: ”Pengar till annat”

Carola säljer sin lägenhet i centrala Stockholm. Vindsvåningen gick för sju miljoner kronor.
– Ska lägga pengen på annat just nu, skriver hon på Instagram.

Så sent som ifjol köpt Carola Häggkvist, 57, en lyxig vindsvåning vid Gärdet i centrala Stockholm för sju miljoner kronor. Tillsammans med dottern Zoe, 16, flyttade Carola dit från huset vid Steninge Slott i Sigtuna. 

– Hurra. Äntligen! Nu har jag blivit Stockholmsbo igen. Då måste jag köpa tårta på ’fältan’. Och har man glömt brödrosten i flytten så får man använda stekpannan! Det gick ju jättebra. Zoe ville sova i lägenheten samma dag vi fick nycklarna så det var bara att ta kaffemaskinen under armen och det allra viktigaste och proppa in allt i bilen på väg till skolan och en stor fotografering för mig samma dag, uppgav Carola på Instagram efter köpet. 

Den fina vindsvåningen gick för sju miljoner kronor.

Men stadslivet blev inte långvarigt. Nu meddelar Carola på Instagram att hon sålt lägenheten med en boyta på 48 kvadratmeter. Den ska ha gått för sju miljoner kronor. 
– Den var så fin den lilla lght! Men vi ska lägga pengen på annat just nu. Ska dock hyra ut den i sommar innan nya ägarna ägarna tar över, skriver Carola på Instagram. 

Vart Carola kommer att bo härnäst är oklart, kanske flyttar hon tillbaka till sitt gamla hus i Sigtuna, där bor även Jimmy Källkvist som Carola tidigare var tillsammans med. 
LÄS MER:

MEST LÄSTA

Senaste nytt