Därför vägrar Anders Bagge bo på hotell

Anders Bagge väljer bort att bo tillsammans med kollegorna under årets Digiloo-turné – för att bo i bilen. Nu berättar Bagge om anledningen till beslutet.
– Det är viktigt när man, som jag, har adhd…, berättar Anders Bagge till Hallands-Posten

Nu har årets Diggiloo-turné har dragit igång. Under sommaren kommer ett stjärnspäckat gäng göra 25 stopp igenom Sverige. Totalt är det 13 personer som kommer att delta – däribland Anders Bagge. I en intervju med Hallands-Posten berättar dock Anders att han väljer bort att bo med sina kollegor under turnén. Istället väljer Anders att bo i sin husbil.

Anledningen menar Anders har att göra med sin adhd-diagnos och sitt starka behov utav rutiner. 
– Jag har med mig min husbil och musikstudio, och istället för att skriva dagbok ska jag skriva musik…Varje gig ska bli speciellt så att allt inte bara rinner ihop. Det är viktigt när man, som jag, har adhd, att få rutiner: Köra husbil, stanna och bada och sedan sätta sig ner på stranden och spela gitarr, säger Anders till Hallands-Posten.
LÄS MER:

MEST LÄSTA

Senaste nytt