Gedigen drängstuga med kaminer till vrakpris

Nu har du chans att förvärva en fin gammal drängstuga för ett otroligt pris. Huset är fullt av potential och ligger fint omgiven av skog och böljande åkrar. 
Här finns möjlighet att kunna skapa en egen oas, skriver mäklaren i annonsen. 

Den fina drängstugan uppfördes år 1930 och är 50 kvadratmeter stor. Huset har flertalet fina gjutjärnskaminer, fint ljusinsläpp, vackra trägolv och är full av potential. Trädgården är 3030 kvadratmeter stor (med jordkällare) och är på många sätt ett tomt blad för dig att göra precis vad du vill med.
–Här finns möjlighet att kunna skapa en egen oas med ett hus och trädgård där bara fantasin sätter gränserna, skriver mäklaren i annonsen.

Den gamla drängstugan ligger på landsbygden strax utanför Arboga. Utöver skogen och alla dess rikedomar, har du här tillgång till svalkande bad och bra fiske bara en kort biltur bort i sjön Väringen. Nu ligger drängstugan ute till försäljning hos Fastighetsbyrån för det otroliga utgångspriset 225 000 kronor!
–Ett gediget timmerhus som stått många år och kommer att stå många till, skriver mäklaren. Läs mer om drängstugan för otroligt pris på Fastighetsbyråns hemsida.

Foto: Malin af Kleen
Foto: Malin af Kleen
Foto: Malin af Kleen

LÄS MER:

MEST LÄSTA

Senaste nytt