Här är Elon Musks alla 12 barn – se nya bilderna

Elon Musk fick nyligen sitt tolfte barn med en anställd. Det betyder att Tesla-grundaren nu fått 12 barn, på 22 år, med tre olika kvinnor. Här kommer en kartläggning av hela klanen Musk, med alla fruarna och alla barnen. 

I förra veckan blev det känt att Tesla-grundaren och X-ägaren Elon Musk fått sitt tredje barn med kollegan Shivon Zilis. Zillis arbetar som chef på Neuralink som är Musks hjärninplatatföretag. Nyheten om födseln avslöjades av medierna och inte av Musk själv. Han blev därför anklagad för att ha försökt hålla födseln hemlig. 

Anklagelserna dementerades senare av Musk som påstod det vara ”bisarrt” att lägga ut ett pressmeddelande om barnets födsel.
– Angående ”fått barn i hemlighet” är det också falskt. Alla våra vänner och familj vet. Att man inte skickar ut ett pressmeddelande, vilket vore bisarrt, betyder inte att det är ”hemligt”, säger han till Page Six.

Bebisen, som tros ha fötts tidigare i år, nämndes för första gången i en artikel av Bloomberg med titeln ”Elon Wants You to Have More Babies”. I artikeln så diskuteras Musks tidigare uttalanden, angående hans oro över det sjunkande befolkningstalet. Hur han menar att en så kallad ”befolkningskollaps” är ett större hot mot mänskligheten än klimatförändringarna. 
“En kollapsande födelsetal är den största faran som civilisationen står inför, överlägset”, skrev han tidigare på X. Data ifrån FN tyder däremot på att sannolikheten för en befolkningskollaps inom en snar framtid är låg.

Befolkningskollapsen verkar däremot Musk själv ha jobbat aktivt emot under de senaste 22 åren, rapporterar Daily Mail. År 2000 gifte sig Elon Musk för första gången, med den kanadensiska författaren Justine Wilson. År 2002 föddes parets första gemensamma barn, en son som fick namnet Nevada Alexander. Men inte långt efter födseln gick Nevada bort i plötslig spädbarnsdöd. År 2004 fick paret tvillingarna Vivian och Griffin. Två år senare fick de även trillingarna Kai, Saxon och Damian. 

År 2010 Gifte sig Musk med den brittiska skådespelaren Talulah Riley. De skiljde sig 2012, gifte om sig 2013 för att sedan skilja sig igen 2016. Mellan 2018 och 2022 hade han ett förhållande med musikern Claire Boucher, mer känd under artistnamnet Grimes. På tre år fick de barnen X Æ A-Xii, Exa Dark Sideræl och Techno Mechanicus. Här korsar historierna varandra för i November 2021 fick Musk sitt tredje par tvillingar, Strider och Azure, med kollegan Shivon Zillis. Tidigare i år fick paret det “hemliga” tredje gemensamma barnet vars namn och kön ännu är okänt. 

På 22 år har Musk alltså lyckas skaffa sig 12 barn med tre olika kvinnor. Om Musk kommer skaffa sig fler barn i framtiden får vi helt enkelt vänta och se. Men fortsätter det i den här takten så känns det som att han kommer lyckas hålla Musks påstådda befolkningskollaps långt borta. 
LÄS MER:

MEST LÄSTA

Senaste nytt