Jeremy Clarksons okända succé – som bonde

Programledaren Jeremy Clarkson lever som Mandelmann i realityserien “Clarkson’s Farm”. Serien om hans nya karriär som lantbrukare har gjort succé i Storbritannien och är nu inne på sin tredje säsong, skriver Express

Brittiske programledaren Jeremy Clarkson, känd från det populära programmet Top Gear, har bytt bilbanan mot en bondgård. I TV-serien “Clarkson’s Farm” står hans arbete på gården Diddly Squat i centrum.

Serien har fått stort genomslag i Storbritannien och visar Clarkson i en roll som påminner om Gustav Mandelmann i programmet Mandelmanns gård. Tv-seriens tredje säsong har premiär i maj. I en förhandsvisning av den kommande serien informeras Jeremy Clarkson att han måste sluta använda en del av sin mark som restaurang eller café efter att ha fått en avstängningsnotis från myndigheterna.

I samband med förhandsvisningen meddelade bondgårdens butik att den skulle stängas för en dag. 
“Viktigt meddelande. Diddly squats gårdsbutik kommer ha stängt under onsdagen den 24 april. Vi kommer ha öppet igen som vanligt på torsdag. Ber verkligen om ursäkt för eventuella besvär,” skriver de på gårdsbutikens instagramkonto.
LÄS MER: