Mandelmann tillbaka i tv efter Maries svåra operation 

Nu står det klart att det blir en ny säsong utav Mandelmanns gård i TV4 nästa år. Under 2024 lyser dock paret med sin frånvaro i rutan efter att Marie genomgått en större operation. 
–Rehabiliteringen tog väldigt lång tid, men nu mår jag bra, säger Marie Mandelman till Ystad Allehanda. 

I den populära serien Mandelmanns gård får vi följa Marie och Gustav Mandelmann på sin gård Djupadal på Österlen. Programmet sändes första gången år 2017 och har sedan dess spelat in sju säsonger. Under åren har programmet prisats hela fyra gånger på tv-galan Kristallen. Nu står det alltså klart att programmet får en åttonde säsong 2025 

–Ja vi är jätteglada över att kunna berätta att tittarna äntligen kommer att få följa livet hos Marie och Gustav Mandelmann på Djupadal under 2025. Vi ser fram emot att berätta lite mer längre fram, säger Caroline Norrby, exekutiv producent för Mandelmanns gård. 

Däremot kommer vi inte få se paret greja på gården i programmet under 2024. Det på grund av att Marie genomgått en större operation. 
–Rehabiliteringen tog väldigt lång tid, men nu mår jag bra. Jag är så tacksam att vi fick ett friår och så otroligt glad att vi får komma tillbaka, säger Marie. 

Trots pris och höga tittarsiffror så uttrycker Marie ändå en viss förvåning över seriens popularitet. 
–Vi har ju känslan av att folk kan ha tröttnat på oss. Vi känner ibland att vtröttnat på oss själva. Men vi förstår att programmet betyder mycket för folk. Det är ju ett program man kan se över alla generationsgränser. 

I februari ska en grovplanering ske där man ska bestämma vad nästa säsong ska bjuda på. Under våren återvänder TV-teamet till gården Djupadal och någon gång under 2025 förväntas säsong åtta av Mandelmanns gård att ha premiär. 

LÄS MER:

MEST LÄSTA

Senaste nytt