Lista: Årets glassnyheter från GB är här

Vad är inte bättre än en svalkande glass en varm sommardag? Än så länge är det vår men ett tydligt tecken på att sommaren snart är här är att GB Glace har släppt sin lista över årets glassnyheter. Smaker av citron och bär är det som verkar prägla årets nya smaker – och vi har hela listan 

Cornetto Citron

Foto: GB Glace

Folket har talat och citronfavoriten från 1995 är nu tillbaka! I Cornetto Citron är glassen i våffelstruten smaksatt med citron, citronsås och toppad med bitar av vit choklad. Den somliga söt/syrliga glassen beskriver GB Glace som en “smakfull nostalgitripp” Glassen är 120 ml, rek. butikspris ca. 27 kr.

Twister Cosmixx

Foto: GB Glace

”Gör en smakresa genom rymden med Twister Cosmixx, där varje tugga förvandlar din tunga till en lila galax och tar dig bortom stjärnorna!”, skriver glassföretaget på sin hemsida. Denna twister-nyhet är en isglass med en kombination av svartavinbär, hallon, blåbär och äpple och är ett perfekt sätt att släcka törsten på en varm sommardag. Glassen är 70 ml, rek. butikspris ca. 15 kr.

Magnum Euphoria 

Foto: GB Glace

Magnum Euphoria har en ljuvlig kombination av syrligt och sött. Glassen har en kärna av ljuvlig hallonsorbet som omsluts av ett täcke med frisk citronglass. Glassen är sedan täckt av Magnums vita choklad som innehåller rosa godis som poppar i munnen. Glassen är 90 ml, rek. butikspris ca. 31 kr.

Magnum Wonder 

Foto: GB Glace

Likt Magnum Euphoria är Magnum Wonder en kombination av två olika glassar. Magnum Wonder har en kärna av ljuvlig glass med toffiesmak, omfamnad av vaniljglass och är sedan doppad i Magnums gyllene choklad. Chokladen är sedan prydd med karamelliserade mandlar. “Varje tugga är en resa genom en smakvärld av överflöd och sofistikerad njutning”, säger GB Glace. Glassen är 90 ml, rek. butikspris ca. 31 kr.

Magnum Chill

Foto: GB Glace

Magnums tredje glassnyhet för året är helt vegansk och passar därför utmärkt för dom som inte äter eller dom som inte tål mjölkprodukter. Magnum Chill har en kärna av svalkande blåbärssorbet och är omsluten av ett lager glass med vanilj och kexssmak. Därefter är glassen doppad i Magnums veganska choklad toppad med kexbitar. Glassen är 90 ml, rek butikspris ca. 31 kr.

Twister tropical 8-pack 

Foto: GB Glace

Skulle du vilja köpa ett stort paket glass att äta själv, eller dela med nära och kära, så har Twister nu kommit ut med två glassnyheter som säljs i 8-pack. Den ena nyheten är Twister tropical som är en mix utav tropisk frukt och saftig annans, båda tätt ihopflätade med krämig vaniljglass. Perfekt om man inte kan välja mellan isglass eller kulglass. Glassarna är 8×50 ml, rek. butikspris ca. 52 kr.

Twister Sweet & Sour 8-pack 

Foto: GB Glace

Nej, Twister har faktiskt inte kommit ut med en glass med smak av sötsur-sås. Twister Sweet & Sour är en isglass med kombination kombination ut av syrlig citron, söta jordgubbar och rispiga äpplen. ”Twister Sweet & Sour är inte bara glass – det är också en lekfull expedition där varje tugga är som en överraskande nivå av smak”, säger GB Glace. Glassarna är 8×50 ml, rek. butikspris ca. 52 kr.

LÄS MER: