Ödehuset som fascinerar 1000-tals

Längs en allé av lövträd är detta vackra ödehus beläget. Trots att huset är i stort behov av renovering har bostadsannonsen lockat tusentals nyfikna personer på Hemnet. 
–Med din kreativitet och vision kan du förvandla denna fastighet till ett riktigt paradis, skriver mäklaren i annonsen. 

Ödehuset inbäddat i grönska, ligger i en lantlig miljö, inte långt ifrån stan. Huset har två rum och kök fördelat på 1,5 plan med vackra fönster ut mot trädgården. I ödehuset finns inte mycket kvar utom några få möbler, en vacker vedspis och en kamin.
–Med sitt stora renoveringsbehov erbjuder detta objekt en unik möjlighet att skapa något helt eget. Med din kreativitet och vision kan du förvandla denna fastighet till ett riktigt paradis. Och med en tomtarea på imponerande 11249 kvadratmeter finns gott om plats för att förverkliga dina trädgårdsdrömmar, skriver mäklaren.

Huset ligger i Ingmår utanför Sunne i Värmland. Här har du närhet till både vatten och vackra strövområden och vandringsleder. Men trots att huset ligger i en lantlig och avskild miljö så är det endast 7 kilometer till närmsta samhälle.
–Här kan du njuta av lugnet och rofylldheten som landsbygden erbjuder samtidigt som du har allt du behöver inom räckhåll, skriver mäklaren. 

Foto: Charles Svensson, Husfoto
Foto: Charles Svensson, Husfoto
Foto: Charles Svensson, Husfoto

I skrivande stund har ödehusets annons fått över 11 000 visningar på Hemnet, och nu har du chans att förvärva det eftertraktade huset. Ödehuset ligger nämligen ute till försäljning hos Svensk fastighetsförmedling med ett utgångspris på endast 300 000 kronor. 
–Detta är en unik chans att skapa ditt eget paradis på landet. Ta vara på möjligheten och låt din fantasi flöda, skriver mäklaren.
Läs mer om försäljningen av ödehuset på Svensk Fastighetsförmedlings hemsida.

Foto: Charles Svensson, Husfoto
Foto: Charles Svensson, Husfoto
Foto: Charles Svensson, Husfoto
Foto: Charles Svensson, Husfoto

LÄS MER:

MEST LÄSTA

Senaste nytt