Pernilla Wahlgren bakslag i lyxhuset: ”Tagit hårt”

Efter köpet av lyxhuset i Marbella har nu Pernilla fått problem. I huset har saker gått sönder och trädgården håller på att förstöras. Nu visar hon upp förödelsen på Instagram. 

Pernilla Wahlgren är högaktuell med en ny säsong långköraren Wahlgrens värld på kanal 5, och snart kommer vi även kunna se henne leda allsången i SVT. Men innan den hektiska sommaren så laddar Pernilla upp batterierna i Spanien, i hennes lyxhus Casa Piñia i Marbella. 

Pernilla äger nu två hus i Marbella. Casa Rosa köpte hon år 2018, men huset var lite för litet och låg nära en stor väg. Så 2022 köpte hon huset Casa Piñia, som även det ligger i Marbella, fast på en höjd närmare havet. 
– Jag hoppas att detta hus kommer bli en samlingplats där vi alla kan ladda batterierna, och bara landa..!, skrev Pernilla på Instagram i samband med köpet av nya huset. 

Den pampiga stenvillan Casa Piñia har en fin utsikt över havet. Huset har plats för hela stora familjen och har en stor grönskande trädgård med pool. Nyligen renoverades Pernillas lyxhus, men nu verkar det som att hon stött på problem, skriver Svensk damtidning. I området där Pernillas huset ligger råder nämligen bevattningsförbud, vilket gjort att hennes gräsmatta torkat ut. Men problemen slutar inte där. 

“Och nu har min vattentank pajat…Hoppas den fina rabatten världens bästa @susnordsrom gjort klarar sig” skriver Pernilla och delar en bild på de blommiga rabatterna. Med en annan bild på Instagramstory visar Pernilla upp den gulnande gräsmattan för följarna ”Vattningsförbudet har tagit hårt på min gräsmatta!”, skriver hon.

Hur länge bevattningsförbudet kommer att pågå är just nu oklart. Självklart är det tråkigt med alla problem för Pernilla Wahlgren som lagt ner miljoner på sitt semesterhus vid medelhavet. Exakt hur mycket hon lagt ner vet man inte, men i samma kvarter såldes tidigare en villa för hela 13,5 miljoner svenska kronor.

LÄS MER:

MEST LÄSTA

Senaste nytt