Pernilla Wahlgrens nya rosa drömdetalj i “Villa Wahlgren” – se bilder

Under våren fick tv-tittarna följa med i bygget av Pernilla Wahlgrens villa. Nu delar hon med sig av husets senaste tillskott. “En blandning mellan Kardashian och Pippi Långstrump”, skriver Pernilla Wahlgren på sin Instagram.

Förra året valde Pernilla Wahlgren att sälja sitt karakteristiska gröna kedjehus på Lidingö. Där har många avsnitt från tv-serien “Wahlgrens Värld” spelats in. Anledningen till att Pernilla sålde sitt hus, var för att hon då påbörjat bygget av sin nya bostad “Villa Wahlgren”. Även detta ute på Lidingö.
Läs mer: Därför tvingar Pernilla Wahlgren stoppa reklam för miljoner

Bygget genomfördes med hjälp av bland annat arkitekten Thomas Sandell. Thomas är känd för bland annat bygget av Gåshaga brygga på Lidingö, samt inredningar för restaurang East, Moderna Museet och Polarn och Pyret. 

Nu i våras släpptes tv-serien “Villa Wahlgren” på Discovery Plus, där tittarna får följa med i bygget av Pernillas nya bostad. Bostaden är idag färdigbyggd till det yttre, och numera verkar även insidan fått sin sista touch. 
Läs mer: Pernilla Wahlgrens kostsamma byggmiss

På Instagram har Pernilla nyligen delat ett inlägg om sin nya rosa dröm -Ett platsbyggt skafferi!
Skafferiet är byggt med hjälp av snickaren och dalmasen Emil Grönholm, som även driver “Målarpodden”. På instagram kallar Pernilla det för “Pernies Kafferi”. 

Emil Grönholm och Pernilla Wahlgren i hemmets nya detalj. Foto: Pernilla Wahlgren/Instagram

“Ett skafferi som är en blandning mellan Kardashian och Pippi Långstrump” skriver Pernilla Wahlgren på sin Instagram. I inlägget delar hon med sig av ett flertal bilder på det rosa och blå skafferiet, i äkta godisbutik-anda. Även en bild på en kaffekopp med texten “Pernies Kafferi”. 

I inlägget syns de rosa hyllorna smyckas med olika slags godisburkar, tårtfat, espressomaskin och skumpa. Ett nästan lite hemligt krypin som omslutes av en dubbeldörr. 

Se hela inlägget på Instagram

Bilder/montage: Bild 1 (Pernilla): Life Line, pressbild.
Bild 2 (Inne i Villa Wahlgren): Skärmdump från Youtube
Bilder i texten: Pernilla Wahlgrens instagram

Läs mer:

MEST LÄSTA

Senaste nytt