Rena rymdskeppet – se husbåten du kan ha på land

Här är det perfekta boendet för dig som vill bo flexibelt. Denna husbåt kan du nämligen använda som husbåt, stuga och husbil. Det är likt en transportabel etta. Modellen tillverkades under 80-talet och dyker då och då upp på säljsidor i Sverige idag.

I augusti skrev Hemnytt om den unika husbåten i Göteborg som gick att bosätta sig i både på land och i vattnet. Det var en husbåt av det svensk-tyska märket “Villa Voyager” som producerades under 80-talet. Nu säljs ytterligare en modell av den unika husbåten, denna gång ute på Ekerö i Stockholm. 

Husbåten är 30 kvadratmeter stor och dessutom nyligen renoverad. Utöver att båten är nymålad både ute och inne, så finns det även ett nytt garderobssystem med skjutdörrar och ett nytt 1-stavsparkettgolv. 

Foton: Blocket-annons

Modellen kan på grund av sitt platta skrov placeras på land, i en kaj eller på ett släp om man eftersöker en mer “husvagnskänsla”. Ett praktiskt och flexibelt boende, perfekt för den som tycker om att dra ut på utflykter. 

Båten finns tillgänglig via Blocket. Säljaren skriver att den går på 3 fas el och att det finns förberett för vattenburen golvvärme. Inne i husbåten finns bekvämligheter såsom kylskåp, tvättmaskin, induktionshäll, ugn samt även en spoltoa och dusch. 

På bilderna syns ett enkelt men modernt boende med charmiga tapeter och stilrena möbler. Båten står på land och hämtas med kranbil. Priset ligger just nu på 495 000 kronor.
Läs mer här.

MEST LÄSTA

Senaste nytt