Anders Bagge säljer sitt drömhus – med rejäl prislapp

Sjötomt, 541 kvadratmeter boarea och egen pool. Ett eget litet paradis på landet, en knapp timme från Stockholms Citys storstadspuls. Nu säljs Skoghills gård med ett utropspris på 37 miljoner kronor.

Anders och Johanna Bagge har det senaste året ägt både en stor herrgård och ett anrikt slott. I fjol köpte de Rastaborgs slott på Ekerö, men bodde ändå kvar i sin herrgård på Färingsö. Fram till nu, då det är dags att hitta en ny ägare till Skoghills gård. Det är mäklarfirman Erik Olsson som ansvarar för försäljningen. 

Herrgården ligger på Tureholmsvägen 151 och har en boarea om 541 kvadratmeter, med hela en hektar tomt. Inte nog med det så ingår även 1,5 hektar vatten. Trots det finns det även en utomhuspool. 
Läs mer: Tv-kända Leif & Billy-huset kan bli ditt

Herrgården uppfördes ursprungligen år 1917 , men det har skett flera omfattande renoveringar samt utbyggnader -både inne och ute. Det finns även möjlighet för den nye köparen att behovsanpassa sitt nya hem ytterligare. Bland annat går det att återställa den tidigare inomhuspoolen. 

“Inne i herrgården finns allt man kan önska sig” skriver mäklaren. Det nedre planet har fungerat som Anders Bagges kontor, konferensdel och mötesrum med inbyggt akvarium, kök och badrum. 

På entrévåningen finns det tre ingångar. En privat ingång som leder in till badrum, kök och ett vardagsrum. Här finns även en öppen spis samt utgång till terrassen. 
Läs mer: Carolina Gynning säljer sin hippievilla – se alla bilderna

Gästingången leder in till ett pampigt vardagsrum med öppning upp till andra våningen och den stora matsalen bredvid. På andra sidan finns den tredje ingången som leder till ett utrymme som kan användas som en egen lägenhet med tillhörande badrum. 

På övervåningen finns master bedroom med ett nybyggt badrum och en rundad balkong. Dessutom finns en stor walk in-closet med genomgång till andra flygeln. I mitten är det öppet ner mot vardagsrummet och det stora fönsterpartiet mot poolen.

Vid den egna sandstranden finns en sjöstuga om 39 kvadratmeter. Stugan har dessutom eget kök och badrum. På sidan om finns det en bastu med utsikt över vattnet. Ett eget litet lantligt paradis, endast en knapp timmes bilfärd från storstadspulsen. 

Allt detta kan nu bli ditt för cirka 37 000 000 kronor. Paret Bagge ska istället flytta in permanent i sitt andra lyxboende, Rastaborgs slott. 

Läs mer här

Omslagsbild/Montage: Bild 1 (Anders Bagge): Pressfoto Promotor Media
Bild 2 (Herrgården): Erik Olsson
Bilder tagna från Erik Olsson.

Läs mer:

MEST LÄSTA

Senaste nytt